Ulei esential de melisa c009 20ml FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: lichid, 20 ml
Pret magazine: 11.91 lei
Pret remediu.ro:
10.36 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pentru alergii, astm, bronsite

Compozitie: alcool etilic, ulei de melisa

Recomandari: adjuvant in alergii, bronsita, astm. Permite organismului sa functioneze in ritmul sau propriu prin inlaturarea tensiunii si a blocajelor. Este bun pentru ficat si splina, fortifiant pentru creier si nervi. Are efect notabil asupra emotiilor, bun remediu in melancolie. Face inima fericita si voioasa, intareste spiritul si pofta de viata.

Mod de utilizare:
A. Bai. Adaugati 10-15 picaturi in apa de baie generala sau in apa pentru baia de sezut, de maini si de picioare. Baia dureaza 15-25 de minute. Reconforteaza si revitalizeaza intregul organism.
B. Inhalatii. Adaugati 10 picaturi in 100 ml apa fierbinte si inspirati vaporii care se degaja. Înfasurati capul cu un prosop care sa cuprinda si vasul, spre a mentine vaporii intr-un volum redus. Inspirati adanc, la inceput pe nas, apoi pe gura, dupa care aburti urechea si capul, spre a elimina blocajele de circulatie sanguina si limfatica. Reluati acest procedeu de 2-3 ori pe zi, in bolile acute. În bolile cronice, inhalatia se face de preferinta seara, inainte de culcare.
C. Comprese. Înmuiati in apa fierbinte tifonul in patru straturi, avand o suprafata suficient de intinsa pentru a acoperi in intregime aria supusa acestei proceduri, stoarceti-l atat cat sa nu picure si impregnati-l cu 20 de picaturi de Favicomplex de melisa. Învetili zona bolnava cu aceasta fasa, iar deasupra trageti o folie subtire de plastic. Mentineti compresa de seara pana dimineata, preferabil acoperita cu o patura sau cu o flanela, spre a pastra o temperatura ridicata, constanta.
D. Uz intern:
1) 3-4 picaturi la un pahar cu ceai cald, de 2-3 ori pe zi
2) 3-4 picaturi pe o lingurta de miere, apoi se bea un pahar cu ceai

Reactii adverse: Evitati supradozarea. Nu depasti 40 de picaturi pe zi (administrare interna, bai, comprese, inhalatii). Folosirea abuziva ar putea provoca iritatii locale ce favorizeaza dezvoltarea inflamatiilor acute sau a spasmului bronsic

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Roinita

Alte produse similare

Antistres DACIA PLANT
Antistres
DACIA PLANT
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Fitosenin DACIA PLANT
Fitosenin
DACIA PLANT
Gastrocalm DACIA PLANT
Gastrocalm
DACIA PLANT
Ginkgo biloba DACIA PLANT
Ginkgo biloba
DACIA PLANT
Menstrolin SUBLIMA
Menstrolin
SUBLIMA
Ceai de roinita DACIA PLANT
Ceai de roinita
DACIA PLANT
Tinctura de roinita DACIA PLANT
Tinctura de roinita
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Tamaie extract
60cps DVR PHARM

41.29 lei
Ceai pentru prostata
50gr ADNATURA

7.03 lei
Ulei esential de melisa c009 de la FAVISAN are un gramaj de 20ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.36 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine roinita. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential de melisa c009 20ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre roinita:

Nu am gasit vreun articol relevant.