Ulei organic virgin din nuca de cocos 454gr ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: lichid, 454 gr
Pret magazine: 111.94 lei
Pret remediu.ro:
97.34 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Uleiul de Nuca de cocos este extras din nuca de palmier de nuca de cocos. Atunci cand uleiul este derivat din nuca de cocos proaspat, fara a trece prin orice substanta chimica de prelucrare sau albire, este numit ulei virgin din nuca de cocos. Un important acid gras din uleiul de nuca de cocos, numit acid lauric, s-a descoperit ca are proprietati anti-microbiene, anti-bacteriene, anti-fungice, anti-inflamatorii si anti-oxidante. Acesta poate fi folosit pe plan atat intern, cat si extern, de exemplu, poate fi folosit pentru gatit, dar si ca o crema hidratanta sau ingredient pentru produse ca sapunul sau produsele cosmetice.

Actiune
Studiile au aratat ca uleiul din nuca de cocos ajuta in infectii ale pielii, stres, dezechilibru la nivelul colesterolului, sistem imunitar slabit, probleme digestive, afectiuni renale, boli cardiovasculare, scaderea tensiunii arteriale, diabet zaharat, artrita reumatoida. Totodata, in urma studiilor, uleiul din nuca de cocos sporeste productia glandei tiroide, lupta impotriva infectiei care cauzeaza candidoza.
- Sistem imunitar: ne protejeaza contra bacteriilor, virusurilor, fungilor cum ar fi Candida (contine acid caprilic) si protozoarelor.
- Ulcer gastro-duodenal: Preintampina si calmeaza inflamatiile tubului digestiv. El este benefic in cazul ulcerului gastric, acidul lauric fiind singurul acid gras ce poate distruge Heliobacter pylori. Uleiul mai poate fi util si persoanelor suferind de maladia Chron.
- Regleaza glicemia: Contribuie la stabilizarea glicemiei.
- Prostata: impiedica transformarea testosteronului in DHT.(dihidrotestosteron), proces ce ar favoriza puternic inflamarea prostatei.
- Scaderea in greutate: uleiul din nuca de cocos contine cu 10% mai putine calorii decat alte grasimi. Apoi, acizii sai produc mai multa energie prin arderea mai multor calorii si induc astfel o stocare mai mica a grasimilor. De aceea, uleiul din nuca de cocos este bun nu numai pentru scaderea in greutate, dar si pentru obtinerea unei vitalitati sporite.
- Psoriazis, eczeme si infectii fungice ale pielii: Acizii grasi din uleiul din nuca de cocos lupta impotriva proceselor inflamatorii, avand proprietati purificatoare. Va puteti deci ingrijii cu incredere sanatatea pielii consumand acest ulei si aplicandu-l si local pe piele, inclusiv pe pielea de pe fata si gat.

Compozitie
Ulei virgin organic de nuca de cocos (continand 6,2 g de lanturi medii de trigliceride la 10 g de portie).
Nu contine produse lactate, oua, agenti de conservare artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau, soia, gluten sau porumb.

Informatii despre substante alergene: acest produs contine nuci de cocos.

Ulei pur extras din nuca de cocos, dezodorizat. Uleiul de Cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade, dupa care devine lichid. Bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E. Bogat in grasimile saturate (bune), indispensabile organismului nostru, cu atat mai mult cele continute in uleiul din nuca de cocos care au o natura particulara. Ele sunt compuse din acid lauric (45%), acest acid gras cu lant mediu fiind, ca si laptele matern, extraordinar de benefic pentru metabolismul nostru.

Indicatii
Doza zilnica recomandata este de la 1 la 3 linguri de ulei, atunci cand este utilizat in scopuri terapeutice.

Administrare
Ori de cate ori se doreste poate fi folosit atat in loc de unt, cat si pentru a gati, inlocuind uleiurile pentru gatit sau untura. Poate fi intins pe paine ca untul. Poate fi folosit la preperarea prajiturilor, foietajelor etc.
Poate fi administrat si terapeutic: 2-3 linguri de 2-3 ori pe zi. Se recomanda si femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

Precautii
Uleiul din nuca de cocos este destul de sigur pentru consum atat intern, cat si extern, atata timp cat acesta este consumat cu moderatie. O supradoza de ulei de nuca de cocos poate provoca diaree.

Acest produs contine:

Cocos100.00%

Alte produse similare


Ulei de cocos cu…
ORGANIKA

Afrodit forte in…
STEAUA DIVINA

Coconut oil extra…
JARROW FORMULAS

Vein defense cream
KAL

Agespot-care
LIFE - FLO

Coconut oil
LIFE - FLO

Glycolic acid 10…
LIFE - FLO

Lysine lip therape…
LIFE - FLO

Musli cu cereale…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


60cps KAL

85.13 lei

250gr OBIO

37.02 lei