Ulei tea tree essential 15ml NEW ROOTS

Producator: NEW ROOTS HERBAL
Brand: NEW ROOTS
Forma prezentare: lichid, 15 ml
Pret magazine: 93.5 lei
Pret remediu.ro:
81.30 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Descriere:

Uleiul esențial din frunze și crenguțe de Melaleuca alternifolia este utilizat în aromaterapie pentru ameliorarea tusei, a răcelii, a congestiei nazale și local pentru acțiunea sa antiseptică.

Originar din Australia, uleiul din Arbore de ceai distilat cu abur a fost utilizat în rândul indigenilor încă din urmă cu secole. Folosit în general pentru proprietățile sale antibacteriene, prin acțiunea compușilor volatili numeroși, acest ulei esențial prezintă, de asemenea proprietăți antivirale și antifungice. Este eficient împotriva bacteriilor și microorganismelor patogene, inclusiv Escherichia coli și Staphylococcus aureus. Utilizarea acestui ulei esențial a dat rezultate deosebite și în privința infecțiilor cu ciuperca Candida albicans.

Mecanismul de acțiune asupra infecțiilor este similar atât pentru bacterii, cât și pentru fungi: compușii volatili din Uleiul din Arbore de ceai compromit structura și permeabilitatea selectivă a membranei celulare a agenților patogeni. Acest proces denaturează, de asemenea, proteinele din celulele străine, ducând la eliminarea toxinelor și la inhibarea capacițății agenților patogeni de înmulțire și de răspândire în organismul uman.

Compozitie:

Ulei esențial din frunze / crenguțe de Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) - 100%.

Compuși activi: terpinen-4-ol; terpinene alpha și gamma.

Nu conține: organisme modificate genetic (OMG).

Mod de utilizare (adulţi):

 • Pentru o aplicare topică amestecați 99 picături de ulei de bază cu o (1) picătură de ulei esențial. Faceți mai mult ulei utilizând aceeași diluție (99% ulei de bază / 1% ulei esențial). Aplicați pe piele și masați până la o absorbție completă.

 • Pentru aplicații locale (10% sau mai puțin din suprafața corpului): Aplicați pe regiunea afectată maxim de 3 ori pe zi.

 • Pentru masaj corporal (mai mult de 10% din suprafața corpului): Aplicați o (1) dată pe zi.

  Mod de utilizare (adulţi):

  • Pentru o aplicare topică amestecați 99 picături de ulei de bază cu o (1) picătură de ulei esențial. Faceți mai mult ulei utilizând aceeași diluție (99% ulei de bază / 1% ulei esențial). Aplicați pe piele și masați până la o absorbție completă.

  • Pentru aplicații locale (10% sau mai puțin din suprafața corpului): Aplicați pe regiunea afectată maxim de 3 ori pe zi.

  • Pentru masaj corporal (mai mult de 10% din suprafața corpului): Aplicați o (1) dată pe zi.

   

  Cum se folosește Tea Tree Essential Oil?

  1. Difuzor de aromaterapie: utilizare tradițională care permite difuzia în aer.

  2. Odorizant de cameră: dacă nu aveți un difuzor de aromaterapie, iată un mod natural de a împrospăta o cameră în cinci minute sau mai puțin.

  Vei avea nevoie de: o sticlă cu dispozitiv spray, 1 cană de apă, 10 picături de Ulei esențial de Arbore de ceai.

  Adăugați uleiul esențial în apă, apoi agitați bine. Utilizați odorizantul în orice cameră din casă sau la birou; în bucătărie, baie sau subsol. Îndreptați spray-ul în sus, evitând contactul direct cu îmbrăcămintea, mobilierul, electronicele sau suprafețele poroase. Agitați bine înainte de fiecare utilizare.

  1. De asemenea, se pot adăuga câteva picături din Uleiul esențial din Arbore de ceai în uleiuri de corp, loțiuni pentru corp sau săpunuri lichide.

   Atenționări:

   • Evitați expunerea la soare a zonelor tratate. Nu utilizați dacă aveți pielea iritată, sensibilă sau rănită.

   • Încetați utilizarea în caz de greață, amețeli, dureri de cap sau reacții alergice.

   • Evitați contactul cu ochii și cu mucoasele; în caz de accidente de acest gen, clătiți abundent cu ulei vegetal.

   • Nu utilizaţi uleiul esenţial nediluat.

   • Nu utilizați pe cale orală. În caz de ingestie accidentală, consultați de urgență medicul sau contactați cel mai apropiat centru de toxicologie.

   • Consultați specialistul de sănătate înainte de utilizare dacă suferiți de epilepsie sau de astm bronșic, sau dacă simptomele persistă sau se agravează.

   • Nu utilizați uleiul esențial nediluat.

   • Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

   • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

   • Utilizaţi ocazional.

   Recomandare

   Alegeți Tea Tree Essential Oil pentru purificare, revigorare, care conferă un efect calmant și relaxant!

    

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Vitamin b12 masticabil 1000 mg 90tbl ADAMS SUPPLEMENTS
90tbl ADAMS SUPPLEMENTS

44.71 lei
Crema soft galbenele cu pompita 500ml BOTANIS
500ml BOTANIS

19.74 lei
Ulei esential de tamaie r54 10ml FARES
10ml FARES

58.72 lei
Ulei tea tree essential de la NEW ROOTS are un gramaj de 15ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 81.30 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei tea tree essential 15ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NEW ROOTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.