Unguent pentru hemoroizi hemotreat 50ml GLOBAL TREAT

Producator: GLOBAL TREAT
Brand: GLOBAL TREAT
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret vechi: 87.57 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
82.32 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Hemotreat H reduce durerea si inflamatia locala pana la disparitia totala a acestora, amelioreaza senzatia de durere si mancarime, restabileste si mentine funtia normala a mucoasei anale.

Mod de utilizare:
Aplicarea unguentului se efectueaza dupa toaletarea prealabila, prin spalare cu apa calduta, urmata de uscarea zonei ano-rectale, prin tamponare cu hartie igienica foarte fina.
Unguentul se aplica in strat de aproximativ 2 mm grosime, de 2 - 3 ori pe zi, prin intindere pe zona afectata, de obicei pe exteriorul anusului si in interior daca este cazul, timp de 5 - 7 zile.
Pentru prevenirea ulterioara, se poate aplica o data sau de doua ori pe saptamana.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema pentru hemoroizi
25ml NATURALIA DIET

8.08 lei
Cordyceps csm 2000
90cps PROVITA

105.84 lei
Unguent pentru hemoroizi hemotreat de la GLOBAL TREAT are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 87.57 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Alifii, geluri si unguente si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Unguent pentru hemoroizi hemotreat 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GLOBAL TREAT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.