Untura de bursuc 120cps SUSTAMED

Untura de bursuc 120 cps SUSTAMED
Producator: CORVET PHARMA
Brand: SUSTAMED
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret magazine: 82.08 lei
Pret remediu.ro:
71.37 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Untura de bursuc se utilizeaza in medicina populara ruseasca de peste 200 de ani, recunoscandu-i-se proprietatile bactericide, antiinflamatorii, imunostimulatoare si revigorante. Numeroase studii au dovedit ca in untura de bursuc exista o serie de  compusi absolut necesari pentru activitatea normala a organismului: acizi Omega – 3 si Omega – 6, cantitati semnificative din vitaminele A, B2, B6, B12, PP, unele micro si macroelemente, ceea ce-i permite animalului sa petreaca un timp indelungat in hibernare fara hrana si apa. Probabil, aceasta este secretul proprietatilor curative uimitoare ale unturii de bursuc. Administrarea capsulelor de untura de bursuc pe cale interna stimuleaza metabolismul proteinelor si intareste imunitatea, regleaza functionarea sistemului hematopoietic. Untura de bursuc are o puternica actiune bactericida si purificatoare asupra plamanilor si a tractului respirator, fiind utila in caz de de tuse seaca sau uscata sau chiar in afectiuni mai grave, precum: bronsitele cronice ale fumatorilor sau formele incipiente de astm sau tuberculoza pulmonara. Untura de bursuc ajuta, de asemenea, in caz de epuizare generala a organismului, afectari ale mucoasei gastrice si duodenale, nivel scazut de hemoglobina in sange.

Uleiul din germeni de grau, introdus in compozitia preparatului in calitate de component suplimentar, imbogateste untura de bursuc cu vitamina E, care contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si asigura pastrarea nutrientilor pentru un termen mai indelungat. Avand un continut ridicat de alfa-tocoferol (termen care in limba greaca inseamna “aducator de fertilitate”), uleiul din germeni de grau stimuleaza functia reproductiva si sexuala a omului si protejeaza, in acelasi timp, sistemul cardiovascular.

Produsul a trecut cu succes testarile clinice in Centrul de Diagnostic si Terapie al Statului Major ale Fortelor Armate ale Federatiei Ruse si este recomandat pentru utilizarea in masa.

Contraindicatii: Intoleranta individuala la oricare dintre componente, femei insarcinate sau care alapteaza.

Parerile clientilor

Un produs foarte bun pentru bolile pulmonare. Cel puțin în cazul meu a înlocuit cu succes unul dintre medicamentele alopate care îmi provoca fibrilații. Iar soțului meu i-a redus tusea tabagică
scrisa de Alice / 20.06.2018 17:38
Este un produs minunat. Îl administrez mamei mele, operata acum doi ani de cancer pulmonar. I-a fost scos plămânul stâng și urmare a operației a făcut fibrilații. Tratamentul pentru fibrilații a dus la fibroza la plămânul drept. Tratamentul pentru fibroza pulmonara are că efect creșterea pulsului și... fibrilații. Așa ne învârteam între un cerc vicios. Dar untura de bursuc ne- a salvat. La numai câteva zile de administrare, mama mea a început să respire mai bine. Acum este la a doua cura și de bucura de viață. Am luat sustamed și pentru soțul .eu, fumător înrăit și cu o tuse tabacica foarte urâtă. De când ia produsul tusea a început să rupă și s-au rărit că frecvența. Deci sunt din cale-afara de incantata de acest produs.
scrisa de Alice / 10.08.2017 08:50

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud
200gr ALBEENA

125.00 lei
Sirop pentru imunitate forte
250ml ALBEENA

22.00 lei
Rinotisol, picaturi nazale
10ml TIS

10.35 lei
Kellagon
30cps SPRINT PHARMA

28.45 lei
Acid alfa lipoic+ biotina+ crom
30cps COSMOPHARM

38.59 lei
Prosthyroid
120cps INDIAN HERBAL

193.06 lei