Valeriana forte extract 90cps NATURAL FACTORS

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: NATURAL FACTORS
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret vechi: 74.09 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
70.39 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Valeriana officinalis este cea mai folosita planta medicinala din lume. Nu este de mirare ca anual, pe glob sunt consumate peste trei sute de mii de tone de valeriana. Efectele sale terapeutice foarte puternice si au fost recunoscute chiar si de catre cei mai inversunati adversari ai terapiilor naturiste.

Utilizarea valerianei are o traditie de peste patru mii de ani, fiind considerata o planta de referinta, atat in Europa, cat si in Asia. Valeriana este una dintre cele mai eficiente remedii pentru tratarea tulburarilor emotionale, precum si a bolilor fizice asociate lor. O problema de extrema actualitate in vremurile noastre, care stau sub semnul tensiunii si-al stresului.

Acidul valerenic este de asemenea util pentru calmarea copiilor cu ADHD.

Ingrediente / capsula:

Extract din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis), standardizat la 0,8% acid valerenic, agent de incarcare: faina de orez, capsula: gelatina, agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Administrare:

Mod de utilizare (numai pentru adulti): 2 capsule pe zi, cu 30 minute – o ora, inainte de culcare sau cum va recomanda specialistul.

Atentionari si precautii

Consultati specialistul daca insomnia persista peste 3 saptamani (insomnie cronica) sau se agraveaza.

Utilizarea valerianei in combinatie cu bauturile alcoolice sau cu alte produse naturale avand efecte sedative, va sfatuim sa fie evitatata.

Valeriana poate provoca somnolenta.

A se evita utilizarea produsului in combinatie cu bauturile alcoolice sau cu alte suplimente alimentare sau medicamente cu efect sedativ, precum si efectuarea de activitati care necesita vigilenta sporita si atentie (conducere / manipulare de vehicule / utilaje) in primele doua ore de la administrare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Valeriana forte extract de la NATURAL FACTORS are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 74.09 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Valeriana forte extract 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURAL FACTORS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.