Varicastan, crema pentru masajul picioarelor 75ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: crema, 75 ml
Pret vechi: 32.90 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
30.60 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Sedentarismul, obezitatea, profesiile care presupun statul prelungit in picioare, alimentatia bogata in grasimi si in sare, consumul de alcool si expunerea excesiva la soare, pierderea naturala a elasticitatii venelor, duc la aparitia insuficientei venoase, a varicelor si, implicit, a durerilor de picioare. Aceste afectiuni, care au o frecventa mai mare in randul femeilor, dar de care, totusi, nici barbatii nu sunt scutti, au acum o solutie supereficienta.

Varicastan, o crema pentru masajul picioarelor cu circulatie periferica deficitara si varice, cu hamamelis si castan, care imbina principiile active din plantele intr-o formula ideala pentru confortul si sanatatea picioarelor tale.

Ingrediente vegetale active (castan, hamamelis, tataneasa, galbenele, afin, maces, iedera, lavanda, menta, nuc, salcie, arnica, tea tree, susan, ulei de masline) au actiune antiinflamatoare si regeneratoare, cu efecte de calmare si drenare a circulatiei sanguine la nivelul picioarelor. Castanul salbatic si hamamelisul (contin taninuri, flavonoizi, saponine) sunt adevarate remedii eficiente de prevenire si combatere a multor afectiuni, cum sunt: varice, flebite, tromboze, crampe dureroase, insuficienta venoasa si limfatica. De asemenea, cresc tonusul capilarelor fragile si contribuie la vindecarea hematoamelor, a vanatailor si a luxatiilor.

Crema de masaj pentru picioare, Varicastan datorita complexului de plante, stimuleaza circulatia capilara, are proprietati venotonice (cresc tonicitatea peretilor venosi), vasoconstrictoare si vasoregulatoare, beneficiile fiind de durata.

Mod de utilizare:
Se foloseste dimineata si seara sau in timpul zilei, masand bland, dar insistent, pana ce crema se absoarbe in piele.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Castan
Hamamelis
Tataneasa
Galbenele
Afin
Maces
Iedera
Lavanda
Menta
Nuc
Salcie
Arnica
Tea tree
Susan
Ulei de masline

Alte produse similare

Crema antiacneica… VIVA NATURA
Crema antiacneica…
VIVA NATURA
Balsam racoritor… VIVA NATURA
Balsam racoritor…
VIVA NATURA
Lyber crema pentru… VIVA NATURA
Lyber crema pentru…
VIVA NATURA
Gama pentru ingrijirea… VIVA NATURA
Gama pentru ingrijirea…
VIVA NATURA
Normoflux g82 FARES
Normoflux g82
FARES
Crema de castan STEAUA DIVINA
Crema de castan
STEAUA DIVINA
Crema centellin STEAUA DIVINA
Crema centellin
STEAUA DIVINA
Castan b006 FAVISAN
Castan b006
FAVISAN
Colonsan fem cu… FAVISAN
Colonsan fem cu…
FAVISAN

Parerile clientilor

Un produs eficient.
scrisa de Gabriela / 28.05.2017 14:35

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
 Argentum + super concentrat 35ppm
480ml ARGENTUM +

52.31 lei
Varicastan, crema pentru masajul picioarelor de la VIVA NATURA are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.90 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine castanhamamelis, tataneasa, galbenele, afin, maces, iedera, lavanda, menta, nuc, salcie, arnica, tea tree, susan, ulei de masline, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Varicastan, crema pentru masajul picioarelor 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre castan:

Nu am gasit vreun articol relevant.