Varzastar forte 60cps MIXT COM

Producator: MIXT COM
Brand: MIXT COM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 53.09 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
48.84 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Rolul capsulelor cu supa de varza este de a inlocui supa propriu-zisa in cadrul dietei. Cercetarile, dar si rezultatele obtinute de persoanele care au incercat aceste pastile, arata ca ele sunt eficiente.
Producatorii spun ca o singura capsula are acealeasi efecte ca 2-4 castroane de supa preparate in casa. Ingredientele folosite sunt 100% naturale, iar pastilele contin o combinatie de extracte din varza albe, rosie si verde. Se stie ca varza este o sursa de fibre, vitamine (C, A B, E) si minerale (calciu, magneziu, fier), toate acestea regasindu-se si in cadrul capsulelor.
Desigur, ramane la atitudinea fiecaruia sa apeleze la solutia rapida oferita de capsulele de supa de varza sau sa isi prepare propria supa in casa.Incercati sa slabiti treptat, fara a face excese, pentru rezultate de lunga durata care sa nu va puna in pericol sanatatea.
Pentru o dieta de succes, fara foame!
Multi oameni stiu dieta de slabire pe baza supa de varza.

ACTIUNI
Acum, am combinat extractul de varza, broccoli si iarba de orz (clorofila benefica), intr-un supliment alimentar incapsulat, cu fibre de valoare pentru reducerea cu succes a greutatii corporale.
Garcinia Cambogia promoveaza metabolismul grasimilor in energie astfel incat sa poata contribui la succesul din dieta ta.
Glucomannan ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange si sprijina eficienta curei de slabire, completate cu obiceiuri alimentare corecte si exercitii fizice.
În mediu apos fibre naturale se extind, astfel incat sentimentul de satietate apare si pofta de mancare scade.

ADMINISTRARE:
-1 capsula x 2 pe zi, inghitite cu mai mult lichid.
Datorita capacitatii de balonare extraordinara a fibrelor, se recomanda sa creasca aportul de lichide din abundenta.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Varza

Alte produse similare

Indole-3 supreme SOLARAY
Indole-3 supreme
SOLARAY
Varza HYPERICUM
Varza
HYPERICUM
Suc de legume bio POLZ
Suc de legume bio
POLZ
Suc de legume bio POLZ
Suc de legume bio
POLZ

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Varzastar forte de la MIXT COM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 53.09 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine varza. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Varzastar forte 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MIXT COM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.