Vermicin forte d101 40cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: gelule, 40 buc
Pret magazine: 57.65 lei
Pret remediu.ro:
50.13 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Contribuie la inlaturarea organismelor nedorite din tractul intestinal. (Formula elaborata de Cornelia Decu Chaumont)

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-ulei vegetal de floarea soarelui 200 mg
-uleiuri esentiale de: arbore de camfor (Cinnamomum camphora) chemotipat in cineol 32,8 mg, ti-tree (Melaleuca alternifolia) 28,4 mg, scortisoara chinezeasca (Cinnamomum cassia) 22,8 mg, niaouli (Melaleuca quinquenervia) 22,8 mg, arbore de camfor(Cinnamomum camphora) chemotipat in linalool 22,8 mg, lemongrass (Cymbopogon citratus) 20 mg, frunze de scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) 17,2 mg, eucalipt (Eucalyptus globulus) 17,2 mg, sovarv (Origanum vulgare) 14 mg, nucsoara (Myristica fragrans) 2 mg.

Arborele de camfor este un arbore originar din China, Japonia si Sri Lanca, denumit de catre chinezi si tibetani „regele plantelor medicinale din estul indepartat”.
Specia Cinnamomum camphora cuprinde mai multe varietati chemotipice, care pot fi diferentiate prin analiza chimica a acestora. Uleiul esential al chemotipului bogat in cineol, intalnit printre varietatile chinezesti de arbore de camfor, contine peste 70% 1,8-cineol avand activitate de inhibare a dezvoltarii microorganismelor potential patogene si de inlaturare a organismelor daunatoare din corpul uman.
Chemotipul bogat in linalool, cunoscut ca arbore de camfor de Taiwan, sau Ho, este si chemotipul utilizat de obicei. Linaloolul a aratat in studii, efecte de combatere a unor fungi si a altor organisme daunatoare.
Uleiul esential de ti-tree a fost folosit pentru sanatate de catre aborigenii australieni vreme de milenii, pentru efectele benefice in cazul muscaturilor de insecte si pentru combaterea microorganismelor potential patogene. Datorita efectelor sale de combatere asupra unui spectru larg de microorganisme precum bacteriile si fungii, dupa anul 1925 a devenit un agent standard, in special in chirurgie. Astazi este folosit, pe langa alte aplicatii, in probleme ale pielii cauzate de prezenta unor organisme daunatoare.
Uleiul esential de scortisoara chinezeasca (Cinnamomum cassia), specie inrudita cu arborele de scortisoara cunoscut de noi, (Cinnamomum verum) este bogat in aldehida cinamica si contine cumarine. Aceste componente ii confera un efect sporit de combatere a microorganismelor (bacterii, fungi, virusuri, protozoare si chiar a unor acarieni). De asemenea, este cunoscut ca un bun detoxifiant.
Uleiul esential de niaouli, provine de la un arbore inrudit cu ti-tree-ul. Are o reputatie similara uleiului de eucalipt, fiind utilizat traditional pentru efectele prompte de combatere a microorganismelor si organismelor daunatoare corpului uman.Uleiul esential de lemongrass, foarte bogat in citral, este utilizat, in general, in cazuri de disconfort muscular si de sensibilitate a nervilor periferici. Are proprietatea de a inhiba dezvoltarea organismelor potential patogene, avand un spectru destul de larg de actiune ce cuprinde de la bacterii, fungi si virusuri pana la viermi inelati.
Uleiul esential din frunza de scortisoara provine de la arborele de scortisoara adevarata (Cinnamomum zeylanicum), cum mai este denumita aceasta specie. Acest ulei este folosit de multa vreme in sistemul Ayurvedic, printre altele, pentru efectul sau tonic, stomahic, pentru stimularea poftei de mancare, si pentru combaterea microorganismelor si organismelor potential patogene.
Uleiul esential de eucalipt are ca si componenta principala 1,8-cineolul, sau eucaliptolul. Efectele sale benefice asupra temperaturii ridicate a corpului, a disconfortului de la nivel muscular si de agent de combatere a organismelor si microorganismelor daunatoare au fost descrise, in Europa, inca din anul 1873, fiind confirmate astazi de studii stiintifice.
Uleiul esential de sovarv este bogat in carvacrol si izomeri si, de asemenea, in p-cimen, a-pinen, mircen si timol. Datorita componentelor sale, are o cunoscuta si eficienta actiune de combatere a microorganismelor si organismelor potential patogene.
Uleiul esential de nucsoara, are ca si componenta principala myristicina, care prezinta un efect insecticid eficient. Camfenul prezent, de asemenea, in uleiul esential de nucsoara, este cunoscut pentru efectul puternic de combatere a bacteriilor. În India, nucsoara este folosita pentru combaterea organismelor daunatoare din tractul digestiv.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la purificarea tractului intestinal prin inlaturarea organismelor nedorite de la acest nivel (paraziti intestinali)
-ajuta la combaterea microorganismelor si organismelor daunatoare corpului uman
-sustine capacitatea de aparare a organismului
-produsul este util si in cazul muscaturilor de capuse, pentru eliminarea microorganismelor potential patogene transmise de catre acestea si pentru a ajuta la eliminarea numeroaselor probleme ce pot sa apara, sau la evitarea aparitiei acestora.

ATENŢIONĂRI:
A se tine cont de sfatul medicului si farmacistului; nu se foloseste in caz de ulcer gastroduodenal si gastrita acuta, nici la copii sub 14 ani.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.
Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

MOD DE UTILIZARE:
Adulti cu greutatea intre 40 si 60 kg: 1 capsula pe zi.
Adulti cu greutatea de peste 60 kg: 2 capsule pe zi, la pranz si seara.
În ambele cazuri se administreaza la 30 de minute dupa masa, cu un pahar de apa plata la temperatura camerei. Pe toata durata curei se recomanda scoaterea produselor lactate, a zaharului si a produselor din faina alba din alimentatie!
Durata curei: 20 de zile. La nevoie se administreaza inca o cura de 20 de zile.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Floarea soarelui200.00mg
Camfor32.80mg
Ti-tree28.40mg
Scortisoara de china22.80mg
Niaouli (melaleuca quinquenervia)22.80mg
Arborele de camfor22.80mg
Lemongrass20.00mg
Scortisoara17.20mg
Eucalipt17.20mg
Sovarv14.00mg
Nucsoara2.00mg

Alte produse similare

Solutie Renalex… FARES
Solutie Renalex…
FARES
Solutie farebil… FARES
Solutie farebil…
FARES
Fitodolor l96 FARES
Fitodolor l96
FARES
Biomicin a14 FARES
Biomicin a14
FARES
Biomicin forte… FARES
Biomicin forte…
FARES
Farebil d96 FARES
Farebil d96
FARES
Biomicin urinar… FARES
Biomicin urinar…
FARES
Crema de ardei… STEAUA DIVINA
Crema de ardei…
STEAUA DIVINA
Crema calendulin STEAUA DIVINA
Crema calendulin
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Vitex
100cps SOLARAY

41.29 lei
Vermicin d67
60cps FARES

21.21 lei
Afa stem
60cps HERBAGETICA

136.25 lei
Solutie pentru negi kolodium forte
10ml BIO-SYNERGIE

26.47 lei
Vermicin forte d101 de la FARES are un gramaj de 40cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 50.13 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria si contine floarea soareluicamfor, ti-tree, scortisoara de china, niaouli (melaleuca quinquenervia), arborele de camfor, lemongrass, scortisoara, eucalipt, sovarv, nucsoara, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vermicin forte d101 40cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre floarea soarelui:

Nu am gasit vreun articol relevant.