Vital 3 60cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: gelule, 60 buc
Pret vechi: 74.96 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
69.71 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Complex de acizi grasi Omega 3, 6 si 9.

Exista acum o evidenta covarsitoare din mii de teste clinice, conform careia consumul de Acizi Grasi Esentiali are efecte benefice asupra: trigliceridelor (componenta a colesteromiei), inimii, creierului, diabetului, depresiei nervoase, artritei, alergiei, circulatiei sanguine, tiroidei, pielii si multe altele. Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (Eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (Docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor, care intra in numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun, cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.

Actiune
Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel, dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se amelioreaza cert. Acidul E.P.A este important pentru preintampinarea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor, iar acidul D.H.A. este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general. Combinatia de uleiuri Omega 3, 6 si 9 atat din peste, cat si din plante asigura o actiune multilaterala si sinergica, fiind usor de asimilat in organism.

Compozitie
/ capsula (1622,50 mg): ulei din seminte de Limba-mielului (Borago oficinalis), presat la rece – 400 mg; ulei de peste marin (Sardina, Macrou, Ansoa) – 400 mg; ulei din seminte de In (Linum usitatissimum), presat la rece – 400 mg; gelatin – 263 mg; glicerina – 118 mg; apa purificata – 29 mg; amestec de tocoferoli – 12,50 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, gluten sau porumb.

Administrare
1-3 gelule/zi inainte de masa sau conform sfatului medicului.

Precautii
Consultati medicul inainte sa utilizati suplimentul daca prezentati tulburari de coagulare a sangelui sau administrati anticoagulante (ex.: warfarina). A se evita in caz de sarcina sau alaptare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Limba mielului400.00mg
Ulei din peste400.00mg
In400.00mg

Alte produse similare

Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Meridian plaman STEAUA DIVINA
Meridian plaman
STEAUA DIVINA
Meridian rinichi STEAUA DIVINA
Meridian rinichi
STEAUA DIVINA
Borage efagold NATURES WAY
Borage efagold
NATURES WAY
Omega 3-6-9 ROTTA NATURA
Omega 3-6-9
ROTTA NATURA
Omega 3-6-9 ROTTA NATURA
Omega 3-6-9
ROTTA NATURA
Omega 3-6-9 + coenzima… ROTTA NATURA
Omega 3-6-9 + coenzima…
ROTTA NATURA
Prostate perform NEW ROOTS
Prostate perform
NEW ROOTS
Omega 3-6-9 PRO NATURA
Omega 3-6-9
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Hya 300+ Acid hialuronic pur
90cps PROVITA

133.25 lei
Vital 3 de la ORGANIKA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 74.96 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine limba mieluluiulei din peste, in, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vital 3 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre limba mielului:

Nu am gasit vreun articol relevant.