Vitamina b complex natural 60cps PRO NATURA

Producator: MEDICA
Brand: PRO NATURA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 24.44 lei
Pret remediu.ro:
21.25 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente / capsulã: gelatinã (capsula); pulbere de Chlorella pyrenoidosa – 90 mg; pulbere de Spirulina (Arthrospira platensis)-85 mg; pulbere din fructe de Catina (Hippophae rhamnoides)-80 mg; drojdie de bere seleniata-0,1% Se (furnizand 53 mcg Se; 96,5%DZR*)-45 mg; pulbere din pãrti aeriene de Orz-verde (Hordeumvulgare)-30mg. Substantele bioactive din componentele produsului joaca un rol esential in revitalizarea si intretinerea sanatatii organismului si contribuie la satisfacerea necesitatii de vitamine B al acestuia. Seleniul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a glandei tiroide, la spermatogeneza normala si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare: 1cps/zi dimineata cu un pahar de apa plata.

Natural B Complex – Suportul energetic si informational.
Extractul din catina, orz verde, Spirulina, Chlorella si adaosul de drojdie de bere cu se stimuleaza functia celulelor imunitare, asigura un aport insemnat de vitamine fiind un excelent antioxidant, emolient, tonic general, tonic al sistemului nervos, tonic cardiac, hipotensor si regulator al tensiunii cardiace, stimulent digestiv, drenor hepatic, stimulator al potentei sexuale. Bogatia in proteine, vitamine, minerale si enzime confera produsului un efect curativ remarcabil mai ales prin actiunea de incetinire a procesului de imbatranire celulara, stimularea proceselor de refacere si obstructionarea proliferarii celulelor maligne, favorizand cresterea performantelor fizice si intelectuale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Chlorella90.00mg
Spirulina85.00mg
Catina alba80.00mg
Drojdie de bere45.00mg
Orz verde30.00mg

Alte produse similare

Spirulina & chlorella PRO NATURA
Spirulina & chlorella
PRO NATURA
Microalge PRO NATURA
Microalge
PRO NATURA
Ginkgo q10 PRO NATURA
Ginkgo q10
PRO NATURA
Flora derm PRO NATURA
Flora derm
PRO NATURA
Fier biologic PRO NATURA
Fier biologic
PRO NATURA
Fibre PRO NATURA
Fibre
PRO NATURA
Feminin confort PRO NATURA
Feminin confort
PRO NATURA
Detoxifort PRO NATURA
Detoxifort
PRO NATURA
Detoxifort PRO NATURA
Detoxifort
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Carbo medicinalis
30cps PRO NATURA

6.55 lei
Reducerea senzatiei de foame
60cps vegeta NUTRIFIC

45.00 lei
Vitamina b complex natural de la PRO NATURA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.25 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Vitamina B si contine chlorellaspirulina, catina alba, drojdie de bere, orz verde, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina b complex natural 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PRO NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.