Vitamina b12 500mcg 100cps VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: capsule, 100 buc
Pret vechi: 45.89 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
42.68 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Vitamina B12 , numita si cianocobalamina, amelioreaza irascibilitatea si contribuie la imbunatatirea capacitatii de concentrare, de memorare si de pastrare a echilibrului psihic. De asemenea, constituie un aliat pretios in mentinerea acuitatii simtului tactil si auditiv, in perceptia durerii si in echilibru.
Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pana in prezent. Joaca un rol decisiv in formarea epiteliului nervilor (numit invelis de mielina, intrucat este constituit din proteina numita mielina), deficitul lui cronic provoaca distrugerea ireversibila a nervilor.
Este solubila in apa, stabila la caldura (suporta temperaturi de pana la 120°C), fiind insa inactivata de lumina, ca si de excesul de alcool si de somnifere. Eficacitatea ei sporeste prin asociere cu vitaminele B6, B9, C, colina, inozitol, precum si in prezenta potasiului.
Vitamina B12 se intalneste numai in produse de provenienta animala; cantitatile mai mari sunt continute in carne (ficat, rinichi si inima). Un procent destul de mare de vitamina B12 apare in laptele praf degresat, in unele produse marine (crab, somon, sardea) si in galbenusul de ou. Laptele dulce si cascavalul de casa contin cantitati minime.

FUNCÅ¢IILE ÎN ORGANISM
Vitamina B12 participa la inmultirea celulelor, proces comun tuturor celulelor vii. Tinand cont chiar si numai de acest fapt, puteti aprecia importanta acestei vitamine pentru sanatate. Este de remarcat importanta deosebita a vitaminei pentru tesuturile care se inmultesc intens: celulele sangelui, celulele pielii si celulele mucoasei intestinale.
Organismele unor oameni asimileaza prost vitamina B12 din tractul gastrointestinal, din diferite cauze: afectiuni ale tractului intestinal (boala Crohn sau colita nespecifica ulceroasa), sindromul asimilarii insuficiente si alte tipuri de sensibilitate profunda la alimente, care provoaca inflamatii ale intestinelor si diaree cronica.

INGREDIENT ACTIV:
Vitamina B12 (Cianocobalamina) 500mcg (*20000)
*Valori nutritionale de referinta (%VNR)

Ingrediente:  faina de orez, gelatina, stearat de magneziu, cianocobalamina.

Doza zilnica recomandata: o capsula in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina b120.50mg

Alte produse similare

Fier cu vitamina… VITAKING
Fier cu vitamina…
VITAKING
Mega b-50 VITAKING
Mega b-50
VITAKING
Multivitamina mega… VITAKING
Multivitamina mega…
VITAKING
Multivitamine pentru… VITAKING
Multivitamine pentru…
VITAKING
Stress b complex… VITAKING
Stress b complex…
VITAKING
Vitadrink cu aroma… VITAKING
Vitadrink cu aroma…
VITAKING
Vitamina b12 sublinguala… VITAKING
Vitamina b12 sublinguala…
VITAKING
Vitamina b cu drojdie… VITAMINE SI MINERALE
Vitamina b cu drojdie…
VITAMINE SI MINERALE
Adrenal vitality KAL
Adrenal vitality
KAL

Parerile clientilor

Recomand
scrisa de Marilena / 19.12.2018 16:08

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Folat 400 mcg (ca Metafolin)
50tbl SOLGAR

81.84 lei
Laptisor de matca pur crud
200gr ALBEENA

135.00 lei
Vitamina b12 500mcg de la VITAKING are un gramaj de 100cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 45.89 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Vitamina B si contine vitamina b12. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina b12 500mcg 100cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre vitamina b12:

Nu am gasit vreun articol relevant.