Vitamina c 1000mg cu bioflavonoide, acerola si macese 30cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret magazine: 24.83 lei
Pret remediu.ro:
21.59 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pe langa vitamina C, fiecare comprimat contine 50 mg bioflavonoide, 50 mg acerola si 10 mg extract de macese. Împreuna cu Vitamina C, bioflavonoidele mentin integritatea structurii interne a capilarelor.
Preparatele moderne de vitamina C contin si bioflavonoide. Aceste substante sunt denumite uneori Vitamina P, insa nu sunt vitamine propriu-zise. Bioflavonoidele favorizeaza absorbtia vitaminei C, fiind preferata astfel administrarea lor concomitenta.
Împreuna cu Vitamina C, bioflavonoidele mentin integritatea structurii interne a capilarelor. Au actiune antibacteriana si accelereaza circulatia sangvina. Bioflavonoidele participa la sinteza acizilor biliari, scad colesterolemia si, prin efectul reducator (antioxidant), previn formarea cataractei. Bioflavonoidele preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si tineretea.
Organismul uman nu este capabil sa sintetizeze bioflavonoide, asadar acestea sunt furnizate organismului doar prin aport alimentar. Aceasta grupa de substante este frecvent utilizata in accidentele sportive, deoarece reduce durerea, atenueaza efectele loviturilor, are efect hemostatic si amelioreaza simptomatologila hipocalcemiei.  Bioflavonoidele in asociere cu Vitamina C sunt deseori utilizate in tratamentul herpesului.

INGREDIENT ACTIV:
Vitamina C  1000mg (*1250)
Bioflavonoide din citrice 50mg
Fructe de acerola (Malpighia punicifolia) 50mg
Fructe de maces (Rosa canina) 10mg
*Valori nutritionale de referinta (%VNR)

Ingrediente: acid ascorbic, celuloza microcristalina (agent de incarcare), pulbere de macese (Rosa canina), carboximetilceluloza (agent de incarcare), stearat de magneziu (antiaglomerant), hidroxipropilmetilceluloza (agent de glazurare), dioxid de siliciu (antiaglomerant). Numai pentru adulti.

Doza zilnica recomandata: un comprimat. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina C1000.00mg
Bioflavonoids50.00mg
Acerola50.00mg
Maces10.00mg

Alte produse similare

Extract de merisor… VITAKING
Extract de merisor…
VITAKING
Fier cu vitamina… VITAKING
Fier cu vitamina…
VITAKING
Multivitamina mega… VITAKING
Multivitamina mega…
VITAKING
Multivitamine pentru… VITAKING
Multivitamine pentru…
VITAKING
Stress b complex… VITAKING
Stress b complex…
VITAKING
Vitamina c 500mg… VITAKING
Vitamina c 500mg…
VITAKING
Vitadrink cu aroma… VITAKING
Vitadrink cu aroma…
VITAKING
Vitamina c 1000mg… VITAKING
Vitamina c 1000mg…
VITAKING
Vitamina c 1000mg… VITAKING
Vitamina c 1000mg…
VITAKING

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Polen crud congelat poliflor
170gr ALBEENA

21.70 lei
Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

45.15 lei
Vitamina c 1000mg cu bioflavonoide, acerola si macese de la VITAKING are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.59 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Vitamina C si contine vitamina cbioflavonoids, acerola, maces, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina c 1000mg cu bioflavonoide, acerola si macese 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.