Vitamina c 20cpr BIO SUN LINE

Producator: AC HELCOR
Brand: BIO SUN LINE
Forma prezentare: comprimate, 20 buc
Pret magazine: 7.06 lei
Pret remediu.ro:
6.14 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Vitamina C:

  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Este un puternic antioxidant
  • Stimulează formarea colagenului

Știi că ai nevoie de o cură cu Vitamina C atunci când simți că organismul tău este slăbit, sau că dimineața ești obosit şi nu îţi vine să te dai jos din pat, sau că nici nu s-a instalat bine toamna că ai și răcit.

Sistemul imunitar este diferit de celelalte sisteme din organism. El nu este o structură fizică, ci un ansamblu de procese care implică diferite organe, structuri şi substanţe, printre care: globulele albe, măduva spinării, vasele limfatice celulele s.a.. Toate aceste componente lucrează împreună pentru a proteja organismul împotriva bolilor şi a infecţiilor.

Atunci când imunitatea este scăzută, principalii vinovaţi sunt stresul emoţional şi fizic, lipsa somnului, expunerea prelungită la medii toxice şi bacterii şi, în special, alimentaţia nesănătoasă. Organismul are nevoie de cantitatea de nutrienţi necesară funcţionării normale, iar noi, suntem obligaţi să îi oferim tot ceea ce ne cere, inclusiv vitamina C.

Imunitatea scăzută se manifestă astfel:

  • stare de rău
  • somnolență şi oboseală acută
  • lipsa poftei de mâncare
  • lipsa de concentrare
  • eşti mereu răcit

Unul dintre cei mai importanţi nutrienţi pe care trebuie să îi oferim organismului nostru este vitamina C. Cunoscută şi sub numele de acid asorbic, vitamina C creşte rezistenta la stres, asigura absorbţia fierului, întăreşte oasele şi dinţii şi, cel mai important, creşte rezistenta sistemului imunitar.

Mod  de administrare:
Îți recomandăm să respecți indicațiile din prospectul pe care îl găsești pe cutia de vitamina C. Adulţii şi copiii cu vârsta peste 4 ani, 1-3 comprimate pe zi pentru supt, sau la recomandarea medicului, proporţional cu necesarul zilnic şi cu vârsta.

Contraindicaţii:
Vitamina C este contraindicată: la persoanele hipersensibile la acid ascorbic (pentru aceștia recomandăm Vitamina C cu ascorbat de calciu sau la oricare din excipienți, la persoanele care prezintă tulburări în metabolizarea fierului și la persoanele care prezintă depozite de oxalat în rinichi.

Folosește acum Vitamina C de la Biosunline, întăreşte-ţi sistemul imunitar şi uită de „Hapciu”.

Ingrediente:
Un comprimat conține vitamina C (acid ascorbic) 180 mg

Acest produs contine:

Vitamina C180.00mg

Alte produse similare


Condrofelx vita…
BIO SUN LINE

Echinacea vita+
BIO SUN LINE

Ginkgo memo max
BIO SUN LINE

Imviral+
BIO SUN LINE

Mentol c
BIO SUN LINE

Nacc + zn
BIO SUN LINE

Neurergin
BIO SUN LINE

Vitamina c + echinacea
BIO SUN LINE

Vitamina c + propolis…
BIO SUN LINE

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.