Vitamina c plus- fiole skin boost 10buc COSMETIC PLANT

Producator: COSMETIC PLANT
Brand: COSMETIC PLANT
Forma prezentare: lichid, 10 buc
Pret magazine: 41.96 lei
Pret remediu.ro:
36.49 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Descriere:

Combinația unică de ingrediente active conferă fiolelor de Vitamina C Tetra un efect puternic antioxidant și energizant, furnizând pielii vitaminele, mineralele și electroliții necesari pentru funcționarea eficientă, în condiții optime, a celulelor dermice.

Vitamina C Tetraare proprietăți mult îmbunătățite față de acidul ascorbic (Vitamina C clasică). Are o rată de pătrundere în țesut de 3 ori mai mare decât a acidului ascorbic, este mult mai stabilă la oxidare, lumină puternică și temperatură înaltă, menținându-și proprietățile timp îndelungat, nu exfoliază sau irită pielea și se convertește în Vitamina C în totalitate.

Stabilitatea, principala provocare a formei clasice de Vitamina C  
Vitamina C este o vitamină instabilă care se degradează rapid prin oxidare, aproximativ 50% din ea se distruge după 30 de minute. Poate fi stabilizată prin menținerea formulei la un pH acid, ceea ce duce la o posibilă iritare a pielii prin utilizare îndelungată.

La fel cum apei îi este greu să pătrundă prin ulei, pătrunderea Vitaminei C clasice prin stratul lipidic este complicată din cauza faptului că aceasta este solubilă în apă. Astfel că rămâne la suprafața pielii și poate acționa doar ca antioxidant (fotoprotector), fără a avea alte roluri, dar și aici își pierde repede eficiența deoarece nu este stabilă la lumină, aer, oxidare.

Pentru a preveni degradarea colagenului și elastinei datorate radiațiilor UV și pentru a stimula producția de colagen, Vitamina C trebuie să pătrundă până în dermă (un strat mai adânc al pielii). Astfel, această formă liposolubilă a provitaminei C pătrunde în dermă și acolo s-a demonstrat că stimulează producerea de colagen cu 50%, în timp ce Vitamina C clasică stimulează cu doar 25%.

Stresul oxidativ crește cu expunerea la poluanții din mediu și la radiațiile UV. Pielea este cel mai expus organ la speciile de oxigen reactiv (ROS). Creșterea stresului oxidativ duce la o creștere a sintezei de melanină, o subțiere și fragilizare a pielii, la scăderea sintezei de colagen și la degradarea rapidă a celui existent, rezultând riduri, pete pigmentare și o neuniformitate a tenului.

Comparată cu acidul ascorbic, Provitamina C Tetra este capabilă să exercite un efect de contracarare a efectului radicalilor liberi mai mult timp (până la 40 de ore), pe când acidul ascorbic elimină radicalii liberi până la 30 de minute și după aceea nu mai are activitate. Provitamina C Tetra îmbunătățește textura pielii și stimulează activitatea celulară, menținând integritatea celulară (un studiu efectuat pe un țesut afectat cu apă oxigenată a demonstrat o rată de supraviețuire a celulelor de 100%).

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


50gr REMEDIU

7.50 lei

50gr REMEDIU

7.50 lei

50gr REMEDIU

7.50 lei
Vitamina c plus- fiole skin boost de la COSMETIC PLANT are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.49 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina c plus- fiole skin boost 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la COSMETIC PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.