Vitamina d-5000- naturala 30 cps gelatinoase moi 30cps ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 23.53 lei
Pret remediu.ro:
20.46 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Sanatatea are multe de castigat daca exista un aport suficient de vitamina D. 

Ajuta absorbtia calciului din alimente, previne aparitia facturilor oaselor, ajuta sistemul imunitar si are un rol important in dezvoltarea si functionarea cerebrala normala.

Vitamina D ajuta prevenirea osteoporozei, diabetului, bolilor de inima si chiar a depresiei. Alege o varianta 100% naturala pentru un sistem imunitar sanatos!

Conform studiilor nivelul scazut de vitamina D afecteaza starea de bine, inducand stari de oboseala, are efecte negative asupra sanatatea sistemului osos si muscular si poate duce la depresie, anxietate si la obezitate.

Majoritatea populatiei sufera de deficit sau insuficienta de vitamina D. Aceasta este una dintre cele mai comune din ultimii ani, din fericire, exista suplimente precum cele de la Adams Supplements, naturale, de calitate inalta, ideale pentru tratarea simptomelor deficientei.

Ingrediente:

 fosfat dicalcic (emulgator), celuloza microcristalina (agenti de incarcare), sodiu croscarmeloza (agent de eliberare), stearat de magneziu (antiaglomerant), acid stearic (antiaglomerant), serlac (glazura), talc (antiaglomerant), ceara Carnuaba (colorant), vitamina D-3 (colecalciferol).

Beneficii:

  • asigura transportul calciului si fosforului in zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini cresterea osaturii infantile si remineralizarea osaturii adulte;
  • permite absorbtia mineralelor in intestin, apoi transportul calciului in sange;
  • stimuleaza reabsorbtia fosforului in rinichi;
  • intareste sistemul imunitar; poate preveni diabetul;
  • combate afectiunile cardiace; mentine o stare de bine;
  • sporeste concentratia si memoria.

Vitamina D este diferita fata de restul vitaminelor, deoarece, aceasta ate fi produsa de organism. De fapt, procesul de sinteza al vitaminei D existenta in epiderma este declansat de razele ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sangvine.

Pentru evitarea deficientelor este important sa sporim asimilarea vitaminei D din suplimente, respectiv din alimente, precum pestele gras - hering, sardina, somon - si untura de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, luati zilnic 1 capsula o data la 3 zile, dupa o masa principala. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Papaya
30cps PRO NATURA

18.35 lei
Paducel si magneziu
30cps FARMACLASS

13.32 lei
Ceai sanatatea ficatului
50gr SPECIALISTII PLANTELOR

8.63 lei
Vitamina d-5000- naturala 30 cps gelatinoase moi de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.46 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Vitamina D si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina d-5000- naturala 30 cps gelatinoase moi 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.