Vitamina d2 naturala 30cps REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 14.18 lei
Pret remediu.ro:
12.33 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Beneficii:
Contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si a fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea sanatatii sistemului osos, a dintilor, a sistemului muscular si imunitar.

Compozitie:
Lalmin®Vita D Yeast (drojdie uscata inactivata Saccharomyces cerevisiae cu un continut ridicat de ergocalciferol-Vitamina D2), furnizand 1000 U.I. vitamina D2.

Mod de administrare: oral, cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi, in timpul mesei.

Efecte si caracteristici:
Lalmin®Vita D Yeast este o drojdie imbunatatita cu Vitamina D2 (ergocalciferol) si ofera o forma sigura, naturala de vitamina D. Nivelul scazut de vitamina D din organism poate sa apara din cauza alimentatiei dezechilibrate, a consumului de alcool, a tulburarilor digestive (diaree, sindroame de malabsorbtie), in caz de expunere limitata la soare si a cresterii folosirii produselor de protectie solara, precum si in situatiile in care rinichiul este incapabil sa transforme vitamina D in forma ei activa.
Carenta de vitamina D poate afecta sistemul imunitar al organismului, procesul de crestere, incetinirea dezvoltarii osoase, defecte de smalt dentar.
Aportul de Vitamina D ajuta organismul la absorbtia calciului si a fosforului si este important pentru construirea si mentinerea oaselor puternice si pentru pastrarea sanatatii dintilor.
Vitamina D modifica, de asemenea, functiile neuromusculare si influenteaza actiunea mai multor gene care reglementeaza proliferarea, diferentierea si inlocuirea celulelor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Drojdie de bere inactivata - complex de vitamine b
Vitamina d2

Alte produse similare

Vitamina b complex REMEDIA
Vitamina b complex
REMEDIA
Ca+Mg+Se+Si+Zn… HERBAGETICA
Ca+Mg+Se+Si+Zn…
HERBAGETICA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Vitamina d2 naturala de la REMEDIA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.33 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine drojdie de bere inactivata - complex de vitamine bvitamina d2, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina d2 naturala 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre drojdie de bere inactivata - complex de vitamine b:

Nu am gasit vreun articol relevant.