Zeolit micronizat si activat, microlit 100gr AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: pulbere, 100 gr
Pret vechi: 31.77 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
28.91 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Despre proprietatile zeolitului se cunosc deja foarte multe aspecte, fiind utilizat cu succes in tratarea anumitor boli, chiar daca modul de actiune nu este foarte bine inteles la ora actuala. Va punem la dispoztie, asadar, un produs de calitate, fara alte adaosuri, sub forma de pulbere fin macinata de clinoptilolit. Pentru a inlatura ”nebuloasa” tesuta in jurul modului de preparare a acestui produs, vom specifica aici ceea ce se intelege prin caracteristicile de baza ale acestui produs. Mai intai, trebuie stiut ca singura varietate de zeolit utilizat ca supliment alimentar este cea de CLINOPTILOLIT. Nu se utilizeaza alte forme, si, mai mult decat atat, nu se utilizeaza forme sintetice, fie si pentru singurul motiv ca sub forma sintetica zeolitul este foarte scump, el avandu-si locul doar in anumite aplicatii tehnologice speciale. CLINOPTILOLITUL este componenta principala a tufului vulcanic. Ca atare, puritatea sa este totdeauna aceeasi cu concentratia sa din tuful vulcanic, si, anume, de circa 96-98%, in functie de cariera din care este extras. Separarea acestuia din tuf este foarte dificila si nu este realizata in realitate, nefiind de fapt necesara, diferenta de activitate intre zeolti nefiind data de concentratia acestora, ci de dimensiunea particulelor dupa macinare. MICRONIZAREA zeolitului este forma prin care acesta este facut accesibil ca supliment alimentar. La urma urmei, chiar daca este mai poros, este totusi o piatra! Din acest motiv, dar nu numai, el trebuie macinat cat mai fin. Aceasta macinare este si forma primara de activare, deoarece ii mareste suprafata specifica de schimb, adica suma suprafetelor tuturor particulelor, raportata la masa de produs. Semnificatia este identica cu cea din cazul nanoparticulelor. ACTIVAREA este un proces diferit de activarea prin macinare (numita si tribologica). Aceasta este un simplu proces de incalzire, pana la o temperatura de 2-300 grade C, care face ca apa continuta in porii zeolitului sa se evapore, marindu-i astfel capacitatea de schimb cationic. Dupa cum puteti vedea, procesul de preparare al pulberii de zeolit implica un numar de procese, iar aplicarea acestora da nastere diferentelor intre produse, fara ca totusi sa existe fenomene magice sau misterioase la mijloc (daca, desigur, nu punem la socoteala si faptul ca modul de actiune al zeolitului in organism este un mister deocamdata, cel putin in ceea ce priveste unele modalitati de actiune).

Ingrediente: tuf zeolitic mineralizat (cu 83% clinoptilolit) - 100%. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Mod de preparare si utilizare: cate 1/2-1 lingurta de pulbere de 1-4 ori pe zi, cu putina apa plata, cu 10-20 minute inainte de masa sau intre mese.

Doza maxima: 8g/zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si un mod de viata sanatos.

Pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Zeolit100.00%

Alte produse similare

Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA

Parerile clientilor

Foarte multumit
scrisa de stelian / 09.09.2021 23:30
f.f.regretabil n-am primit Zeolit de consum intern ci doar extern"apa de gura" pe care-l inghit pe riscul meu deci
scrisa de Florin / 05.03.2021 15:50

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa pulbere ecologica (bio)
125gr NIAVIS

28.96 lei
Lipozomal Vitamina C
60cps HYPERNATURA

157.20 lei
Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

45.15 lei
Zeolit micronizat si activat, microlit de la AQUANANO are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 31.77 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria si contine zeolit. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Zeolit micronizat si activat, microlit 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.