Zinc natural 60cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 33.03 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
30.72 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Zincul extras din drojdia de bere este, in momentul de fata, cea mai activa si cea mai bine tolerate forma de zinc. Este un eficient stimulent imunitar, un reglator al secretiei de hormoni, precum si un excelent stimulent al cresterii si al dezvoltarii copiilor.

Compozitie: Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), uscata si dezactivata, pulbere: 300mg; extract de Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae) cu min.100000ppm Zinc*: 100mg.    *(doza zilnica recomandata aduce 10mg Zinc, reprezentand 100% VNR).

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, doza unica.

Actiuni:   Zincul sustine functionarea normala a sistemului imunitar; si contribuie la: functionarea normala a glandei tiroide; protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;  la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor;  la mentinerea fertilitatii si a reproducerii normale, la mentinerea concentratiei de testosteron din sange; la sinteza normala a ADN si la procesul de diviziune celulara.

INDICATII

În ultimul deceniu, mai multe studii medicale au demonstrat efectele terapeutice ale acestui oligoelement natural. Iata in continuare doar cateva dintre afectiunile unde efectul adjuvant al zincului biologic s-a dovedit a fi benefic:

Infectii (gripale, urinare, digestive etc.) – cercetari facute la institutul american Linus Pauling, arata ca 10-20 de miligrame de zinc, administrate zilnic, reduc perioada de vindecare a infectiilor virale.

Tratamente cu antibiotice si antivirale – efectele imunostimulente ale zincului il recomanda pentru cresterea eficientei tratamentelor cu antibiotice si antivirale.

Întarzieri de crestere si de dezvoltare intelectuala la copii – zincul biologic ajuta la dezvoltarea normala a sistemului osos si muscular la copii, precum si a functiilor cognitive ale creierului.

Sindrom de hiperactivitate si deficit de atentie / ADHD – doua studii, facute in 2009 in Croatia si in 2004 in Turcia, pe aproximativ 800 de copii cu ADHD, au aratat imbunatatiri extraordinare ale gradului de atentie, ale capacitatii de socializare si ale comportamentului pe ansamblu, dupa administrarea acestui mineral vreme de 12 saptamani.

Activitatea intelectuala – acest mineral ajuta la amplificarea memoriei, atentiei, ajutand in cazul eforturilor de lunga durata.

Depresie, depresie bipolara, sindrom depresiv anxios – zincul este un foarte puternic stimulent al secretiei de dopamina – neurotransmtatorul responsabil pentru starile de tonus psihic, optimis, relaxare.

Acnee, psoriazis, dermatite alergice – studiile facute de dermatologi au aratat ca administrarea acestui oligoelement contribuie la normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii, la vindecarea infectiilor si la reglarea reactiilor imunitare.

Prostata – studiile arata ca zincul biologic este foarte eficient in prevenirea si tratarea adenomului, dar si a cancerului de prostata.

Potenta, fertilitate masculina – zincul imbunatateste potenta, previne instalarea andropauzei premature, normalizeaza apetitul sexual. El determina cresterea concentratiei de spermatozoizi, ajutand la dezvoltarea lor normala (din punct de vedere morfologic si functional) si la cresterea motilitatii lor.

Fertilitate la femei – cura cu zinc biologic previne apartia asa-numitelor menstre anovulatorii (fara eliminarea ovulelor), dar ajuta si la maturizarea completa a ovulului, asa incat acesta sa fie apt de procreere in timpul ovulatiei.

Boala canceroasa – zincul se afla, in prezent, pe lista suplimentelor propuse pentru chimio-preventia si chimio-terapia cancerului. Rezultate bune s-au constatat contra cancerului de prostata, la san, la colon, ovarian, la plamani, de piele (inclusiv melanom), precum si in leucemie.

Degenerecenta maculara, cataracta – studiile au aratat ca administrarea zincului previne apartia acestor doua afectiuni, incetineste evolutia hipermetropiei, imbunatateste vederea nocturna.

Pubertate – produsul ajuta la refacerea echilibrului hormonal la copii si adolecenti. Curele cu acest mineral previn apartia ulterioara a infertilitatii, dar si apartia pubertatii precoce sau a tulburarilor hormonale care pot veni o data cu pubertatea.

DIFERENTA DINTRE ZINCUL BIOLOGIC S DE CEL DE SINTEZA
Zincul de sinteza este procesat industrial, fiind combinat cu diferti acizi (sulfuric, picolinic, gluconic etc.) sau legat (chelatat) de aminoacizi. Aceasta, in timp ce zincul biologic este asimilat, in timp, de catre drojdia de bere, fiind combinat cu substante naturale complexe si asociat unor vitamine si minerale, numite cofactori. Conform, studiilor reputatului savant dr. J.C. King, expert in biologia microelementelor, zincul biologic are trei mari avantaje fata de cel de sinteza: 1. Este mult mai usor asimilabil. 2. Este mai eficient in terapie, datorita asa-numtilor co-factori (vitaminele B, seleniul, aminoacizii). 3. Este practic lipsit de orice toxicitate.

CURA CU ZINC BIOLOGIC
De regula, administrarea acestui mineral trebuie facuta zilnic, vreme de 12 saptamani neintrerupt. În acest timp se va administra cate o capsula pe zi, urmata de 15-30 de zile de pauza, dupa care se poate relua.

CÂND MARIM DOZA ZILNICA DE ZINC?
În perioada infectiilor acute (gripe, cistite, pneumonii, viroze digestive etc.) doza va fi marita pana la 20-40 miligrame pe zi. O marire a dozei de zinc se recomanda si in timpul alaptarii, dupa interventii chirurgicale sau in periodele cu stres intens. Totusi, unii specialisti recomanda ca o doza mai mare de 20 de miligrame de zinc pe zi sa nu fie administrata mai mult de doua – maximum patru saptamani.

Precautii si contraindicatii: Nu se cunosc
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Drojdie de bere400.00mg

Alte produse similare

Calciu vegetal DVR PHARM
Calciu vegetal
DVR PHARM
Complex b natural DVR PHARM
Complex b natural
DVR PHARM
Crom natural DVR PHARM
Crom natural
DVR PHARM
Dvr-stem imuno DVR PHARM
Dvr-stem imuno
DVR PHARM
Dvr-stem prostata DVR PHARM
Dvr-stem prostata
DVR PHARM
Fier natural DVR PHARM
Fier natural
DVR PHARM
Magneziu marin… DVR PHARM
Magneziu marin…
DVR PHARM
Multimineral natural DVR PHARM
Multimineral natural
DVR PHARM
Multivitamine si… DVR PHARM
Multivitamine si…
DVR PHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Argentum 77ppm - spray nazal
30ml ARGENTUM +

14.85 lei
Zinc natural de la DVR PHARM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Zinc si contine drojdie de bere. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Zinc natural 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre drojdie de bere:

Nu am gasit vreun articol relevant.