Zinc+seleniu cu vitamina c naturala 60cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 33.03 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
30.06 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Împreuna, aceste oligoelemente sunt printre cele mai puternice imunostimulente, antitumorale si reglatoare ale activitatii hormonale cunoscute. Apoi, zincul si seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt in momentul de fata cele mai active si mai bine tolerate forme de administrare a acestor oligoelemente, la ele adaugandu-se vitamina C naturala, extrasa din fructe de Acerola.

INDICATII
În ultimul deceniu, mai multe studii medicale au demonstrat efectele terapeutice ale acestor nutrienti 100% naturali. Iata in continuare doar cateva dintre afectiunile unde efectul combinatiei zincului cu seleniul si cu vitamina C naturala s-a dovedit a fi benefic:
Infectii (gripale, urinare, digestive etc.) – cercetari facute la institutul american Linus Pauling, arata ca 10-20 de miligrame de zinc, administrate zilnic, asociate cu vitamina C reduc perioada de vindecare a infectiilor virale.
Tratamente cu antibiotice si antivirale – efectele imunostimulente ale zincului, seleniului si ale vitaminei C naturale le recomanda pentru cresterea eficientei tratamentelor cu antibiotice si antivirale.
Alergie – vitamina C si zincul natural au un efect de reglare a reactiei sistemului imunitar, calmand reactiile alergie cu manifestari respiratorii, cutanate sau digestive. Acest supliment este recomandat si in cazul astmului si a rinitei alergice.
Întarzieri de crestere si de dezvoltare intelectuala la copii – zincul si vitamina C naturala ajuta la dezvoltarea normala a sistemului osos si muscular la copii, precum si a functiilor cognitive ale creierului. Seleniul este cel care asigura protectia copiilor la disfunctii endocrine (la nivelul tiroidei, gonadelor, suprarenalelor).
Sindrom de hiperactivitate si deficit de atentie / ADHD – doua studii, facute in 2009 in Croatia si in 2004 in Turcia, pe aproximativ 800 de copii cu ADHD, au aratat imbunatatiri extraordinare ale gradului de atentie, ale capacitatii de socializare si ale comportamentului pe ansamblu, dupa administrarea zincului vreme de 12 saptamani.
Depresie, depresie bipolara, sindrom depresiv anxios – zincul si seleniul sunt stimulente al secretiei de dopamina – neurotransmtatorul responsabil pentru starile de tonus psihic, optimism, relaxare.
Acnee, psoriazis, dermatite alergice – studiile facute de dermatologi au aratat ca administrarea seleniului si zincul contribuie la normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii, la vindecarea infectiilor, in timp ce vitamina C naturala ajuta la reglarea reactiilor imunitare.
Prostata – studiile arata ca seleniul si zincul sunt foarte eficiente in prevenirea si tratarea adenomului, dar si a cancerului de prostata.
Potenta, fertilitate masculina – zincul si seleniul imbunatatesc potenta, previn instalarea andropauzei premature, normalizeaza apetitul sexual. Ele determina cresterea concentratiei de spermatozoizi, ajutand la dezvoltarea lor normala (din punct de vedere morfologic si functional) si la cresterea motilitatii lor.
Fertilitate la femei – cura cu zinc si seleniu previne apartia asa-numitelor menstre anovulatorii (fara eliminarea ovulelor), dar ajuta si la maturizarea completa a ovulului, asa incat acesta sa fie apt de procreere in timpul ovulatiei.
Boala canceroasa – zincul si, mai ales, seleniul se afla, in prezent, pe lista suplimentelor propuse pentru chimio-preventia si chimio-terapia cancerului. Rezultate bune s-au constatat contra cancerului de prostata, la san, la colon, ovarian, la plamani, de piele (inclusiv melanom), precum si in leucemie.
Degenerecenta maculara, cataracta – studiile au aratat ca administrarea zincului si a vitaminei C previne apartia acestor doua afectiuni, incetineste evolutia hipermetropiei, imbunatateste vederea nocturna.
Pubertate – produsul ajuta la refacerea echilibrului hormonal la copii si adolecenti. Curele cu aceste minerale previn apartia ulterioara a infertilitatii, dar si apartia pubertatii precoce sau a tulburarilor hormonale care pot veni o data cu pubertatea.
Noduli tiroidieni, afectiuni tiroidiene in general – seleniul si vitamina C naturala sunt niste reglatoare extraordinare ale activitatii tiroidei, actiunii lor hormonale adaugandu-se si un efect antitumoral intens, util in cazul afectiunilor tiroidiene cu potential de malignizare.

DIFERENTA DINTRE ZINCUL S SELENIUL NATURAL S CELE DE SINTEZA
Zincul si seleniu de sinteza sunt procesate industrial, fiind combinate cu diferti acizi (sulfuric, picolinic, gluconic etc.) sau legat (chelatat) de aminoacizi. Aceasta, in timp ce zincul si seleniul natural sunt asimilate, in timp, de catre drojdia de bere, fiind combinate cu substante naturale complexe si asociat unor vitamine si minerale, numite cofactori. Conform, studiilor reputatului savant dr. J.C. King, expert in biologia microelementelor, aceste minerale naturale au mari avantaje fata de cele de sinteza: 1. Sunt mult mai usor asimilabile. 2. Sunt mai eficiente in terapie, datorita asa-numtilor co-factori (vitaminele B, aminoacizii). 3. Sunt practic lipsite de orice toxicitate.

CURA CU ZINC, SELENIU si vitamina C
De regula, administrarea acestui complex mineralo-vitaminic trebuie facuta zilnic, vreme de 12 saptamani neintrerupt, timp in care se vor administra cate doua-patru capsule pe zi. O cura este urmata de 15-30 de zile de pauza, dupa care se poate relua.

CÂND MARIM DOZA ZILNICA DE ZINC S SELENIU
În perioada infectiilor acute (gripe, cistite, pneumonii, viroze digestive etc.) doza va fi marita 2-3 ori. O marire a dozei se recomanda si dupa interventii chirurgicale sau in periodele cu stres intens.

Zincul extras din drojdia de bere este, in momentul de fata, cea mai activa si cea mai bine tolerate forma de zinc. Este un eficient stimulent imunitar, un reglator al secretiei de hormoni, precum si un excelent stimulent al cresterii si al dezvoltarii copiilor.

Compozitie: Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si inactivata,pulbere: 276mg; gelatina, capsula tare;  Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic*: 60mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc*: 50mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu* 14mg(*portia zilnica recomandata aduce 20,4mg vitamina C, reprezentand 25,5%VNR; 10mg Zinc, reprezentand 100% VNR; 56mcg Seleniu, reprezentand 102 %VNR; VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

Precautii si contraindicatii: Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte  ingrediente.
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Drojdie de bere340.00mg
Acerola60.00mg

Alte produse similare

Calciu vegetal DVR PHARM
Calciu vegetal
DVR PHARM
Complex b natural DVR PHARM
Complex b natural
DVR PHARM
Crom natural DVR PHARM
Crom natural
DVR PHARM
Dvr-stem imuno DVR PHARM
Dvr-stem imuno
DVR PHARM
Dvr-stem prostata DVR PHARM
Dvr-stem prostata
DVR PHARM
Fier natural DVR PHARM
Fier natural
DVR PHARM
Magneziu marin… DVR PHARM
Magneziu marin…
DVR PHARM
Multimineral natural DVR PHARM
Multimineral natural
DVR PHARM
Multivitamine si… DVR PHARM
Multivitamine si…
DVR PHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Tamaie extract
60cps DVR PHARM

41.29 lei
Zinc+seleniu cu vitamina c naturala de la DVR PHARM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Zinc si contine drojdie de bereacerola, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Zinc+seleniu cu vitamina c naturala 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre drojdie de bere:

Nu am gasit vreun articol relevant.