albeena laptisor de matca

Prospect AMRASE 30 cps PHARCO PHARMACEUTICALS

Pret magazine: 35.01 lei
Pret remediu.ro:
30.44 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus
Compozitia:

Fiecare tableta contine: Pancreatina 300 mg Papaina 50 mg Extract de bila de bou 30 mg Excipienti.

Proprietati :
Este un supliment nutritiv care completeaza necesarul enzimatic al organismului in cazul unor deficiente enzimatice precum si in caz de deficit de saruri biliare, asigurand astfel conditiile unei digestii fiziologice.

Pancreatina obtinuta din pancreas de mamifere contine in principal enzimele amilaza, proteaza si lipaza, care convertesc amidonul in dextrine si zaharuri simple, proteinele in peptone si oligopeptide si respective lipidele in acizi grasi si glicerina.

Papaina, extrasa din fructele de Carica papaya, este o enzima proteolitica, posesoare a unei activitati hidrolitice cu spectru larg, producand peptide mici.

Extractul biliar contine in principal saruri biliare care stimuleaza fluxul biliar si laxatia, contribuie la digestia lipidelor si vitaminelor liposolubile.

Invelisul enteric asigura transportul complet al enzimelor in intestin, fara ca acestea sa fie inactivate de sucul gastric acid.

Avand aceste proprietati, Amrase este benefic in indigestii cauzate de deficite enzimatice, inclusiv cele cauzate de abuzuri alimentare (in special abuzul de lipide asociate sau nu cu consum crescut de alcool).

Mod de utilizare recomandat:

Cate o tableta inainte sau in timpul meselor principale, de 3 ori pe zi.

Tabletele trebuie inghitite intregi; nu se zdrobesc sau mesteca.

Fiind vorba de tablete entero-solubile, pacientii nu s-au plans de gust neplacut, greata sau eructatii dezagreabile.


28.31 lei 30.44
-7%

INDISPONIBIL