Despre noi

SC BIONATIV SRL distribuie inca din 2008 o intreaga gama de produse, de la cele naturiste, produse bio, suplimente pentru sportivi si cosmetice pana la aparatura medicala importanta sau produse de uz casnic. Ele sunt menite sa vina in ajutorul celor interesati de mentinerea sanatatii si de un stil de viata sanatos.

Ne-am mentinut in topul primelor magazine virtuale de produse din aceasta nisa de cand ne-am lansat pe piata, www.remediu.ro fiind un proiect care continua sa multumeasca din ce in ce mai multe persoane. Un plus il constituie noua interfata a magazinului care ofera performanta, acces rapid la informatie sau produse si un design curat.

Misiunea noastra este simpla: oferim produse de inalta calitate si continuam sa mentinem cele mai ridicate standarde de performanta. Echipa noastra profesionista face orice efort pentru a ne imbunatati serviciile spre avantajul clientului. Cu ajutorul dumneavoastra, reusim sa ne dezvoltam pe piata si sa va prezentam in permanenta cele mai bune solutii pentru a va mentine o stare de sanatate echilibrata.

Despre www.remediu.ro:

Magazinul nostru online www.remediu.ro s-a format ca un ghid de medicina naturista, din dorinta de a va facilita accesul la un catalog complet de produse; exista, de asemenea, o sectiune de articole si sfaturi din domeniul sanatatii. Cu o baza de date ce cuprinde peste 12000 de produse, clientii apeleaza si revin cu incredere in magazinul nostru virtual pentru a-si face cumparaturile rapid si la preturile cele mai bune.

Ca sa intregim pachetul nostru de servicii, echipa www.remediu.ro va pune la dispozitie recomandari de la specialistii din domeniu, articole informative, cat si cel mai prompt raspuns pentru orice nelamurire pe care o aveti. Preturile noastre vor fi intotdeauna corecte, in acord cu valoarea produselor comercializate, pentru a suplini nevoile clientilor nostri. Dorim promovarea unui stil de viata sanatos in mod natural, printr-o bogata oferta de produse si servicii impecabile.

Va rugam sa vizitati si celelalte pagini ale site-ului – veti gasi informatiile de Contact, Termeni si conditii, modalitati de plata si de livrare, cat si sfaturile specialistilor din domeniul vizat. De asemenea, nu ezitati sa va abonati la noutatile site-ului si sa ne urmariti pe retelele sociale pentru cele mai recente informatii, stiri, produse noi sau concursuri. Daca aveti nelamuriri, intrebari sau orice sugestii legate de serviciile sau de produsele noastre, contactati-ne, va stam la dispozitie.