albeena laptisor de matca

Prospect ANIMAL M STAK 21 pachete UNIVERSAL NUTRITION

INDICATII:
Ca si Animal Stak, Animal Methoxy Stak are abilitatea de a creste nivelul celor cinci hormoni anabolici: (1) Testosterone; (2) Human Growth Hormone (hGH); (3) Insulin-Like Growth Factor 1 (IGF-1); Luteinizing Hormone (LH); si Insulin. Cel mai bun lucru este, insa, ca aceasta se face folosind o formula non-hormonala. Animal Methoxy Stak este un "anabolic natural" cu efecte spectaculoase. In plus, datorita "Natural Flavone Complex" are abilitatea de a sustine cresterea musculaturii de calitate pentru tipul somatic "hardgainer". Deci, daca doriti o musculatura care sa creasca rapid sau daca ati avut probleme cu cresterea musculara, raspunsul este Animal Methoxy Stak. Acesta este “Ultimate Prohormone-Free Anabolic Stak”, cu cele 8,000 miligrame de ingrediente active - adevarate caramizi musculare.

Pe scurt, Animal Methoxy Stak poate: (1) creste nivelul hormonilor anabolici ai corpului pentru a castiga forta, performanta si masa musculara, fara efecte asociate consumului de prohormoni; (2) poate aduce o calitate superioara musculaturii; (3) poate reduce conversia testosteronului in DHT sau estrogen, mentinand astfel nivelul maxim de testosteron; (4) creste forta (5) creste puterea de recuperare a organismului.
"Motorul" Animal MethoxyStak este format din cele mai noi flavone si "phytoecdysterone complex" care include cele mai noi substante active disponibile pentru culturisti - Methoxy, Ecdysterone si Ipriflavone. Methoxyisoflavone si Ipriflavone sunt flavone cu incedibile implicatii pentru culturistii sau cei care practica atletica grea si care urmaresc cresterea musculara de calitate. Ambele, Methoxy si Ipriflavone, au posibilitatea de a controla nutrienti ca proteinele, carbohidratii si grasimile pentru a realiza cresterea musculara - ajuta la sinteza proteinelor si la retentia nitrogenului. In conformitate cu US Patents si German Patents, flavonele cum sunt methoxy "produc cresterea semnificativa a musculaturii..." si "sunt substante comune cu efect anabolic..."

Atunci cand sunt in combinatie apare si Beta-Ecdysterone (ecdysone), Animal MethoxyStak constituie o reala forta nutritionala. Studii realizate in Europa de Est si in Rusia au aratat ca ecdysterones are pentru muschi efecte similare cu methandrostenolone. Asadar, alaturi de Methoxy si Ipriflavone, Ecdysterone contribuie, de asemenea, la cresterea musculaturii totale.
Spre deosebire de produse similare, Animal MethoxyStak GARANTEAZA in fiecare pachet 100mg Beta-Ecdysterone plus 100mg Ipriflavone si 100mg Methoxy.

Si daca acest puternic trio nu este de ajuns, Animal MethoxyStak ofera in compozitie si elemente cu rol in cresterea nivelului hormonilor anabolici responsabili cu scaderea grasimii si cresterea musculaturii GH si IGF-1 (Ornithine AKG, Arginine si BCAA’s).
Si mai contine si alti compusi de crestere naturala a testosteronului cum sunt Tribulus Extract, ALC si formule speciale de Zinc si Magnesium. Iar insulina este reglata de Insulin Potentiators.

Formula Animal MethoxyStak revolutioneaza complexul energo-metabolic datorita compusilor synephrine, caffeine si cordyceptic acid. Cordyceptic acid este un ingredient nou realizat din planta Cordyceps. Acesta contine nucleotide care controleaza energia la nivel celular. In plus, absenta efedrinei face ca Animal MethoxyStak sa poata fi folosit cu succes alaturi de Animal Stak si Animal Cuts.
Animal MethoxyStak a fost proiectat sa fie unul dintre produsele anabolice "tot-in-unu" si poate fi folosit alaturi de alte produse cum sunt proteinele, creatina (ex Animal Max). Pentru cei care doresc insa o crestere musculara incredibila, rezultatele au aratat ca cea mai buna combinatie este intre Animal MethoxyStak si Animal Stak. Puteti consuma un pachet Animal Stak inainte de antrenament si un pachet Animal MethoxyStak dupa antrenament si veti avea rezultate spectaculoase. Puteti, de asemenea, sa folositi Animal Stak 3 saptamani si in cea de a patra folositi Animal MethoxyStak.

ADMINISTRARE:
Se recomanda un pachet inainte cu 45 min de antrenament. In zilele fara antrenament, se recomanda un pachet dimineata sau dupa-amiaza devreme. Un ciclu corect al produsului este de 3 saptamani da si o saptamana nu.

ATENTIE:

nu depasiti doua pachete intr-un interval de 24 ore.

COMPOZITIE NUTRITIVA:
Supplement Facts, Serving Size 1 Pak
Amount Per Serving %DV
Vitamin C (as ascorbic acid) 50mg 83%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 10mg 500%
Calcium (as calcium phosphate) 150mg 15%
Magnesium (as magnesium oxide) 100mg 25%
Zinc (as zinc picolinate) 30mg 200%
Natural Flavone/Sterone Complex
5-Methyl-7-Methoxyisoflavone (Methoxy) 100mg *
7-Isopropoxyisoflavone (Ipriflavone) 100mg *
20-Hydroxyecdysone (ß-Ecdysone) 100mg *
Growth Factor (hGF) Secretagogues
L-Arginine Pyroglutamate 2.5g *
L-Ornithine Alpha-Ketoglutarate 1.3g *
Lysine (as L-lysine HCl) 1.2g *
Taurine (as L-taurine) 750mg *
Leucine (as L-leucine) 100mg *
Isoleucine (as L-isoleucine) 50mg
Valine (as L-valine) 50mg *
Luteinizing Hormone (LH) Boosters
Triboxybolª (29% steroidal saponins) 250mg *
Acetyl-L-Carnitine (ALC) 250mg *
Carnitine (as L-carnitine) 50mg *
Anti-Aromatase Inhibitors
5,7-Dihydroxyflavone (Chrysin) 100mg *
Kudzu Extract (Isoflavones) 150mg *
DHT Blockers
Saw Palmetto Extract 200mg *
ß-Sitosterol 250mg *
Pygeum Extract 50mg *
Insulin Potentiators
Alpha Lipoic Acid 10mg *
Chromium Picolinate 100mcg
Metabolic Energy Complex
Guarana Extract (22% caffeine) 500mg *
Bitter Orange Extract (4% synephrine) 400mg *
Cordyceps Extract (7% cordyceptic acid) 100mg
Liver Detoxifying Complex
Lysophosphatidylcholine (from lecithin) 50mg *
Milk Thistle (seed) 75mg *
Other Ingredients: Gelatin, dicalcium phosphate, whey, microcrystalline cellulose, stearic acid, magnesium stearate.



152.00 lei
INDISPONIBIL


355.00 lei
INDISPONIBIL