albeena laptisor de matca

Prospect ANIMAL STAK 21 pachete UNIVERSAL NUTRITION

Indicatii:
* creste nivelul de testosteron.
* stimuleaza eliberarea hormonului de crestere( GH).
* stimuleaza secretia LH
* creste masa musculara si energia
* contine inhibitori de antiaromataza
* blocanti de DHT(dihidrotestosteron)
* sustine metabolismul hepatic

Esti un atlet perseverent si vrei sa-ti maximizezi performanta, forta si masa musculara. Åžtii ca ai un potential mare, tocmai de aceea ai intrat în culturism. Animal Stak este perfect pentru tine. Acest supliment a fost conceput pentru a-ti oferi beneficii de pe urma hormonilor anabolici din organism. Vrei sa fii masiv si puternic si ai face orice sa-ti atingi telurile. Te antrenezi din greu si urmezi o dieta stricta. Optimizarea în mod natural a nivelului de hormoni anabolici – testosteron si hormon de crestere – duce la acumularea masei musculare.

Fiecare „pachetel” contine ingredienti eficienti care stimuleaza secretia de hormoni anabolici. Formula Stak contine si blocatori DHT si inhibitori de aromataza pentru a preveni conversia testosteronului în estrogen sau în DHT. Vasodilatatorii optimizeaza sistemul circulator si livrarea nutrientilor în organism.


ANIMAL STAK se recomada pentru:
* culturistii care doresc sa-si îmbunatateasca performantele în mod natural;
* atletii care vor sa evite prohormonii;
* sportivii care sunt interesati de forta si performanta

Administrare
Se ia câte 1 pachetel pe zi, timp de 3 saptamâni consecutive, urmate de 1 saptamâna de pauza. În zilele de antrenament luati 1 pachetel cu 30-45 de minute înainte de exercitii, iar în zilele fara antrenament luati 1 pachetel, pe stomacul gol, între mese. Pentru rezultate optime reluati acest ciclu pâna la atingerea obiectivului propus.
Pentru rezultate maxime combinati Animal Stak cu Animal Pak.

ATENÅ¢IE!
Nu depasiti doza recomandata!



152.00 lei
INDISPONIBIL


355.00 lei
INDISPONIBIL