albeena laptisor de matca

Prospect APPLE PECTIN 330MG 90 cps ORGANIKA

Pret magazine: 62.79 lei
Pret remediu.ro:
54.60 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Dreneaza bila, colesterol, ulcer, colita, cancer, dischinezie biliara, bila lenesa.
Hraneste si intretine flora bacteriana buna


Pectina (extrasa din coaja de mar) este o fibra solubila nedigerabila. Pectina este un regulator al tractului intestinal cu toate beneficiile pe care le aduce sanatatii un intestin in buna functiune. De aici si zicala englezeasca : “un mar pe zi te fereste de doctor”.  Pectina hraneste si intretine flora bacteriana buna.

Cercetatorii de la Universitatea din California au descoperit, ca pectina extrasa din mar actioneaza ca un antioxidant impotriva actiunii colesterolului in circuitul sanguin. Cercetatorii sustin ca persoanele care mananca grasimi trebuie sa suplimenteze cu pectina. Pectina se ataseaza de sarurile biliare si contribuie la micsorarea colesterolului, inhiband totodata absorbtia grasimilor.
Pectina este un adjuvant folositor in curele de slabire.

Cercetatorii japonezi sustin ca pectina micsoreaza sansele aparitiei cancerului la colon deoarece pectina ajuta la curatirea tractului intestinal. Pectina este un adjuvant de valoare si in tratarea altor forme de cancer.

Pectina dreneaza bila,  mareste aciditatea din intestinul gros. Pectina este de asemenea indicata in cazurile de ulcer sau colita. Exista de asemenea evindenta ca pectina ajuta in boala diabetica.

COMPOZITIE: /capsula (597,5 mg):

Extract de pectina din Mar (Malus domestica) – 330 mg, faina de orez brun (Oryza sativa) – 165 mg; stearat de magneziu – 5 mg; capsula (gelatina) – 97,5 mg.
Nu contine produse lactate,coloranti, fermenti, oua, agenti de conservare artificiali, indulcitori artificiali, grau, soia, porumb.

ADMINISTRARE:

Dozaj recomandat pentru consumul  zilnic: 1 - 3 capsule pe zi, cu un pahar cu apa.
 



46.80 lei
IN STOC


37.37 lei
LA COMANDA