albeena laptisor de matca

Prospect ASTRAGALI ORAL LIQUID 10 fiole CO&CO CONSUMER

Only Natural ASTRAGALI Oral Liquid - fiole pentru uz oral

Astragalus membranaceus este originar din Mongolia si din unele regiuni ale Chinei. Radacina de Astragalus a fost utilizata de mii de ani în medicina traditionala chineza ca adjuvant în raceli cronice pentru stimularea imunitatii si cresterea rezistentei la frig, ajutând organismul sa lupte împotriva virusurilor. Astragalus este o planta tonica adaptogena care ajuta la cresterea energiei si rezistentei persoanelor tinere, în acelasi timp determinând si cresterea vitalitatii si îmbunatatirea functiei cardiace a vârstnicilor. Printre alte actiuni farmacologice ale speciei se numara actiunea diuretica moderata, antihipertensiva, reparatorie tisulara si de recuperare dupa hemoragii (inclusiv dupa nastere), cresterea motilitatii spermatozoizilor la barbatii infertili.

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml.

Compozitie:

Fiecare fiola contine: Radacina de Astragalus Membranaceus - 24%, sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza) - 18%, apa purificata- 58%.

Utilizare:

Oral, o fiola odata, înainte de micul dejun sau dupa cina. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu vârful ascutit al paiului inclus în cutie si se bea continutul.

Precautii: A se evita în timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu afectiuni autoimune. A nu se administra concomitent cu medicamente imunosupresive (bolnavi cu transplant), anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina, agenti trombolitici. A se întrerupe administrarea produsului cu minimum o saptamâna înaintea oricarei interventii chirurgicale. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 1 fiola / zi).

Conservare: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25â—¦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Astragali Oral Liquid este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru corpul uman.
Producator: Harbin Zhongheng Import & Export Co. Ltd –China.
Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (Nr. 6191/2011)



16.52 lei
INDISPONIBIL