albeena laptisor de matca

Prospect BIOFLAVONOIDE DIN CITRICE SI RUTIN 100 cps ORGANIKA

BIOFLAVONOIZI CITRICI
“Vitamina P”

minim 22% hesperidina
Pentru Circulatia Periferica
500 mg /100 capsule


Antioxidant, Anti-inflamator, Anti-viral, Vaso-dilatator, Cancer, Prostata, Hemoroizi, Vene Varicoase, Circulatie periferica proasta
Bioflavonoizii mai sunt denumiti si Vitamina P intru-cit au proprietati asemanatoare vitaminelor. Ei nu pot fi sintetizati de catre organism si nu pot fi deci obtinuti decit prin administrare de suplimente nutritive.

Bioflavonoizii sunt antioxidanti puternici care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Bioflavonoizii reduc trigliceridele si colesterolul. Maresc permeabilitatea capilarelor si reduc concentratia de cellule sanguine in zonele de inflamatie. Bioflavonoizii dilata arterele mai mici si capilarele, imbunatatind circulatia sanguina inclusiv cea periferica. Bioflavonoizii stimuleaza producerea bilei, influenteaza glandele endocrine si au proprietati anti-parazitice si anti-bacteriene. Bioflavonoizii actioneaza similar cu aspirina, reucind aderenta placulara.

Bioflavonoizii joaca un rol important in mentinerea sanatatii structurale si a permeabilitatii capilarelor (terminatiile arterelor sanguine). Pentru aceste motive este unul dintre putinele remedii pentru tratarea hemoroizilor.

Un studiu recent raportat in Jurnalul de Biochimie Nutritionala (Journal of Nutritional Biochemistry) din SUA arata ca Naringen (unul dintre Bioflavonoizii Citrici) repara AND-ul in celulele canceroase, contribuind la reversarea efectelor genetice degenerative si insanatosirea celulelor canceroase in cancerul de prostata:

Combinarea cu Rutin de catre Organika, creeaza o formula antioxidanta superioara. Rutin este un antioxidant fenolic care actioneaza cu precadere contra super-radicalilor liberi.

COMPOZITIE:

Complex de bioflavonoizi citrici naturali.............450 mg
Rutin................................................................50 mg

RECOMANDARI:

Raceli, Astma, Infectii, Alergii, Inflamatii, Infectii virale, Hemoroizi, Probleme respiratorii, Hipertensiune, Angina, Circulatie Periferica proasta, Prostatita.

ADMINISTRARE:

Intretinere: 1-2 capsule pe zi la masa