albeena laptisor de matca

Prospect CANADIAN TEA 60g MEDICA

Pret magazine: 72.45 lei
Pret remediu.ro:
63.00 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

 

Compozitie / Administrare

Singurul pas pe care trebuie sa il faci pentru a slabi fara efort este sa bei inainte de fiecare masa principala ceaiul Canadian Tea.

Canadian Tea este un ceai de slabit 100% natural disponibil fara prescriptie medicala si poate fi administrat pentru scaderea in greutatea a persoanelor supraponderale !

Canadian Tea: are capacitatea de a accelera metabolismul , de a restabili echilibrele organismului (homeostazia), de a distruge depozitele adipoase ,si de asemenea de a detoxifia organismul.

Mod de preparare si administrare :
1 lingurita de amestec de plante la 250ml apa clocotita, infuzare 10 minute; se beau 3 cani de ceai pe zi, de preferat neindulcite;

Produsul nu are efecte secundare, iar rezultatele se vad din prima luna de administrare.

Ce contine Canadian Tea?

Canadian Tea este un ceai de slabit 100% natural, obtinut dupa o reteta originala avand la baza concepte terapeutice orientale, in a carui compozitie intra plante exotice si autohtone cu puternic efect antioxidant (de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen), carminativ (de reglare a digestiei) si hipocolesterolemiant.

Compozitie 100% naturala : bucati de Aloe Vera, bucati de Malus Domestica ( bucati de Mar), radacini de Echinaceea, frunze de Melissa Officinalis ( frunze de Roinita), radacini de Glycyrrhiza Glabra ( radacini de Lemn Dulce), Mentha Suaveolens, fructe de Rosa Canina ( fructe de Maces), pulbere din flori de Sambucus Nigra (pulbere din flori de Soc), frunze de Aspalathus Linearis ( frunze de Rooibos), granule de Ceai Rosu African, bucati de Ananas Comosus (bucati de Ananas).

Canadian Tea se administreaza:

O lingurita de amestec de plante la 250ml apa clocotita, infuzare 10 minute.

Beti 3 cani de ceai pe zi ,neindulcite, cate o cana de ceai inainte de fiecare masa.



61.25 lei
LA COMANDA


63.00 lei
INDISPONIBIL