albeena laptisor de matca

Prospect CARTILAJ DE RECHIN 500 mg 40 cps HERBAGETICA

Administrare:

La inceput, cercetatorii care au administrat pacientilor cartilaj de rechin au facut cateva greseli, care i-au costat scump, atat pe ei, cat si pe pacienti. Mai intai de toate, au incercat sa obtina extracte purificate, care sa contina doar cateva substante din cartilajul de rechin, suprimand bogatia originara a acestui produs natural. Apoi, in demersurile lor terapeutice s-au bazat, contra unei boli de o gravitate si de o complexitate extraordinara, cum este cancerul, doar pe puterea acestui remediu, fara o combinare cu o alimentatie sanatoasa si fara suportul altor remedii naturale, cum sunt plantele medicinale si mineralele naturale. in prezent, studiile clinice aflate in derulare nu mai folosesc pentru tratarea cancerului doar cartilajul de rechin administrat simplu, ci conjugat cu o dieta preponderent vegetarian si crudivora, precum si cu anumite remedii vegetale, asa cum vom vedea.
Sa aflam in continuare modalitatile in care este administrat acest produs natural foarte valoros:

CAPSULE:

Pana acum cativa ani erau vedeta de necontestat a tratamentelor cu cartilaj de rechin. Capsulele contin pulberea, perfect uscata si macinata fin, obtinuta din acest produs uscat.
De regula, o capsula contine 500-750 mg. de cartilaj de rechin, iar zilnic se iau cate 3-6 asemenea capsule. Cele mai eficiente s-au dovedit a fi capsulele cu cartilaj de rechin in stare naturala, fara extractii si semisinteze ulterioare, administrate in tandem cu o alimentatie vegetariana si cu foarte multe cruditati.
O cura cu cartilaj de rechin dureaza 12-14 saptamani si poate fi repetata dupa doua saptamani de pauza. Este recomandata mai ales in afectiunile reumatice, precum si contra deficitului de minerale.
Contra bolii canceroase si a deficientelor imunitare, rezultate mult mai bune sunt obtinute cu urmatoarea generatie de remedii, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza:

CAPSULELE CU CARTILAJ DE RECHIN ACTIVAT

Studii de ultima ora arata ca eficienta cartilajului de rechin poate creste uimitor de mult atunci cand este administrat in anumite combinatii cu alte remedii, vegetale si minerale. Daca studiile profesorului Lane ar fi fost facute cu capsule cu cartilaj de rechin activat, adica potentat si corectat ca si actiune terapeutica, de plante foarte bogate in clorofila si cu efecte imunostimulatoare, probabil ca rezultatele terapeutice ar fi fost incomparabil mai bune. De regula, cartilajul de rechin se combina cu alge, mai ales cu spirulina, care este cea mai bogata specie in clorofila din intreg regnul vegetal.
Alaturi de clorofila, care vine cu o actiune detoxifianta puternica, ce completeaza efectul cartilajului de rechin, pe piata au fost lansate medicamente ce contin si imunostimulatori puternici, precum si minerale care retin metalele grele (asa numitii zeoliti).
Este un produs adresat mai ales problemelor imunitare, bolii canceroase si afectiunilor dermatologice, care are o eficienta cu totul remarcabila, superioara tratamentului cu cartilaj de rechin simplu.
Acest produs se administreaza in cure cu o durata de trei luni, timp in care se iau cate 4-8 capsule pe zi. Dupa fiecare cura se face o pauza de 15-30 de zile, administrarea putandu-se apoi relua.

BOLI PREVENITE CU AJUTORUL CARTILAJULUI DE RECHIN

Artrita reumatoida – cartilajul de rechin, datorita substantelor cu efect antiinflamator pe care le contine, mentine articulatiile in conditii optime de functionare. De asemenea, cartilajul de rechin previne artrita reumatoida, dar si alte afectiuni articulare, prin aportul asa-numitelor polizaharide, care ajuta la pastrarea structurii normale a tesuturilor care „captusesc” articulatia si prin mentinerea unei lubrefieri foarte bune la nivelul acesteia. Se recomanda cura cu cartilaj de rechin simplu, fara alte adaosuri, din care se administreaza cate 3-4 capsule zilnic, vreme de 2-3 saptamani.
Infectiile – pentru prevenirea infectiilor virale (cum ar fi cele gripale sau herpetice) se recomanda curele cu o durata de 2-4 saptamani, timp in care se administreaza cate 1-2 capsule de cartilaj de rechin, de trei ori pe zi, inaintea meselor principale. Tratamentul este mult mai eficient prin administrarea zeolitului activat cu ajutorul altor remedii, de natura vegetala, cum ar fi alga Spirulina.
Boala canceroasa – cercetarile facute in laboratoare din Statele Unite, China si Brazilia au aratat ca, atunci cand sunt tratate cu cartilaj de rechin, celulele normale sunt mult mai putin predispuse spre mutatii care sa le faca sa devina maligne. Aceasta protectie este valabila si pentru mutatiile care apar ca urmare a expunerii la substante cu efect mutagen, cum ar fi metalele grele, dar si ca urmarea a expunerii la radiatii. Cartilajul de rechin nu este, insa, doar anti-mutagen, el prevenind aparitia cancerului si prin impiedicarea formarii vaselor de sange (proces denumit angiogeneza) in tumori, ceea ce face ca acestea din urma sa nu poata fi hranite si sa nu se poata dezvolta. Pentru persoanele cu risc ridicat de a face o forma sau alta a bolii canceroase (fumatori, persoane care lucreaza sau traiesc in zone intens poluate, care consuma multe proteine animale sau hrana cu aditivi sintetici etc.) se recomanda curele cu cartilaj de rechin, cu o durata de minimum 3 luni, timp in care se administreaza cate 4-6 capsule de cartilaj de rechin, zilnic.
Metastazele cancerului – cartilajul de rechin asigura si o anumita protectie contra metastazelor, printr-un mecanism destul de complicat, pus in evidenta prin studii de ultima ora. Pentru a invada diferitele tesuturi, tumorile se folosesc de anumite enzime (numite metaloproteinaze), iar acest remediu blocheza pur si simplu formarea unora dintre aceste enzime care favorizeaza raspandirea cancerului in organism.
Lipsa de minerale – pentru a preveni carentele unor minerale cum ar fi Calciul, Magneziul, Fosforul, Fierul se recomanda administrarea capsulelor cu cartilaj de rechin, cate 500 mg., luate de patru ori pe zi, in cure de o luna. Cartilajul de rechin este unul dintre produsele naturale cele mai bogate in minerale si cea mai eficienta administrare este cea simpla, fara alte adaosuri. Capsulele cu zeolit activat, cu adaosuri de minerale si plante medicinale, nu sunt atat de eficiente contra carentelor de minerale, fiind in schimb extraordinare in tratarea bolii canceroase, asa cum vom vedea in continuare:
Cartilajul de rechin un adjuvant pretios in boala canceroasa
Studiile detaliate, facute despre actiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta actioneaza pe nu mai putin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afectiune:
1. Prin stimularea sistemului imunitar – in fiecare secunda, in organismul fiecarui om, exista aproximativ 500 de celule canceroase. Ceea ce le impiedica sa se dezvolte si sa prolifereze este sistemul imunitar, care pur si simplu le scoate din circuit, in mod constant. La bolnavii de cancer, stimularea suficient de intensa a imunitatii, cu ajutorul cartilajului de rechin, activat cu plante si minerale, face ca tumorile sa intre pur si simplu in remisie, fiind atacate si „ucise” de catre celulele cu rol de aparare.
2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor – in cartilajul de rechin exista doua substante care blocheaza formarea vaselor de sange in jurul tumorilor. O data introduse in organism aceste substante, tumorile incep sa nu mai fie bine vascularizate, ca urmare nu mai sunt hranite, ceea ce le stopeza dezvoltarea lor si, uneori, le face chiar sa intre in remisie.
3. Prin inducerea mortii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durata de viata limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tanara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai functioneaza, insa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra in normal, fiindu-le indusa asa-numita „moarte programata”. Fara doar si poate, cartilajul de rechin nu este leacul infailibil impotriva cancerului, dar administrat corespunzator a ajutat deja zeci de mii de bolnavi cu aceasta maladie sa-si aline suferinta si sa se vindece.
Pentru a „functiona” acest remediu, insa, este nevoie sa aiba un minimum de conditii. in primul rand, alimentatia trebuie sa fie preponderent vegetariana, fara aditivi sintetici, cu multe legume si fructe crude, acestea din urma trebuind sa reprezinte minimum 50% din portia de hrana consumata zilnic. Apoi, se recomanda administrarea zeolitului activat cu ajutorul plantelor imunostimulente si al remediilor ce elimina metalele grele din organism.
O varianta in acest sens este „ZHEO-SHARK”, care inglobeaza, pe langa cartilajul de rechin, spirulina si ginsengul siberian (ambele cu efect imunostimulent, ce completeza cartilajul de rechin), precum si un mineral, zeolitul, numit si „capcana de metale grele”, care elimina din organism metalele cu actiune cancerigena. Din acest produs se iau cate 6-8 capsule pe zi, in cure de 2-3 luni, urmate de 2 saptamani de pauza, dupa care tratamentul se poate relua. Cartilajul de rechin, administrat corespunzator, este eficient in foarte multe forme de cancer, la toate fiind indicata modalitatea de administrare prezentata anterior. Forma de cancer in care s-a observat o actiune mai modesta a cartilajului de rechin este melanomul malign.

TRATAMENTE INTERNE

Cancerul pulmonar – un studiu chinez, facut in anul 2001, la Facultatea de Medicina din cadrul „Institutului Naval din Shanghai”, a aratat ca substantele din cartilajul de rechin sunt foarte de active contra celulelor maligne dezvoltate la nivel pulmonar. in primul rand, tratamentul cu cartilaj de rechin impiedica vascularizarea si hranirea tumorilor dezvoltatea la nivelul plamanilor. Apoi, acest remediu impiedica in buna masura aparitia metastazelor, foarte frecvente la cancerul cu aceasta localizare, si imbunatateste calitatea vietii pacientului.
Cancerul la prostata – in aceasta forma de cancer, cartilajul de rechin este deosebit de eficient atunci cand este asociat cu o alimentatie preponderent vegetariana si crudivora, precum si cu alimente-medicamente bogate in seleniu, cum ar fi ciupercile, galbenusul de ou proaspat, drojdia de bere. in cadrul unor studii, inca in curs de desfasurare, efectuate intr-un institut particular din New Jersey, Statele Unite, au fost obtinute rezultate preliminare incurajatoare prin folosirea cartilajului de rechin impreuna alimentatia crudivora in tratamentul cancerului de prostata.
Cancer la san – in aceasta forma de cancer, terapia cu cartilaj de rechin se asociaza foarte bine cu administrarea de remedii bogate in clorofila (spirulina, urzica, zarzavaturi) si cu alimente bogate in flavonoide (adica substante care dau culoare galbena unor vegetale), intalnite mai ales in coaja merelor si a gutuilor, in soia, in ardei, in perele coapte.
Tumorile cerebrale – la animalele de experienta carora le-a fost administrata sistematic pulberea cartilaj de rechin s-a constatat o incetinire a ritmului de crestere, pana la stoparea completa a dezvoltarii tumorilor cerebrale. Studiile au fost facute in cazul unei forme particulare de cancer cerebral (gliosarcom), dar exista cercetari, de data aceasta pe oameni, in Cuba, care au aratat asemenea efecte pozitive ale administrarii cartilajuli de rechin si in alte forme de tumori cerebrale.
Cancerul de piele – in aceasta forma de cancer, la fel ca si in unele boli de piele, efecte foarte bune se obtin si prin aplicarea externa a cartilajului de rechin. Capsula cu pulbere fina se desface si se presara continutul pe zona afectata, acoperindu-se apoi cu +(Symphytum officinalis). Acesta aplicatie externa se face vreme de patru ore, zilnic, pana la remisia respectivei formatiuni canceroase de la nivelul pielii.
Adjuvant in diabet – curele de 1-3 luni cu cartilaj de rechin, cate 2 grame administrate zilnic, incetinesc aparitia unor efecte secundare ale diabetului, in special la nivelul retinei. Studii preliminare arata o actiune promitatoare a acestui remediu in cazul retinopatiei diabetice.
Infertilitate masculina – un tratament foarte eficient contra infertilitatii este cel cu cartilaj de rechin si vitamina E naturala. Cartilajul de rechin, asociat cu mineralul zeolit, ajuta la eliminarea estrogenilor artificiali si a metalelor grele din corp, care sunt una dintre principalele cauze ale infertilitatii masculine. Vitamina E naturala, continuta din belsug in catina si in uleiul de catina, stimuleaza productia de sperma. Combinatia cartilaj de rechin + vitamina E este eficienta contra oligospermiei, precum si in astenospermie. Studii de caz arata ca aceasta combinatie face sa fie mai bine suportata si medicatia cu efecte hormonale.
Fumatul – cartilajul de rechin stimuleaza imunitatea generala a organismului si, in mod particular, pe cea pulmonara, avand si efect antiinflamator pentru bronhii. Ca atare fumatorii, pasivi sau activi, vor beneficia din plin de administrare acesturi remediu, cate 4-6 capsule pe zi, care este o buna protectie contra feluritelor forme de bronsita, precum si contra bronhopneumopatiei obstructive cronice (foarte frecventa la fumatori si cu efecte mortale).
Reumatism – mai multe studii, facute pe culturi de celule, pe animale de experienta si pe pacienti umani suferinzi de reumatism, au aratat o extraordinara actiune a cartilajului de rechin contra diferitelor afectiuni articulare, mai ales cronice. O substanta continuta de catre acest cartilaj (condroitina) reda articulatiilor mobilitatea si reduce durerile. Alte substante din cartilajul de rechin (glucozamina, de exemplu) ajuta la refacerea tesuturilor articulare distruse de catre afectiunile degenerative. Se tin cure, cu o durata de macar zece saptamani, timp in care se administreaza cartilajul de rechin sub forma de pulbere, minimum 2 grame pe zi.
Refacere dupa luxatii, fracturi – aceleasi substante care actioneaza in cazul reumatismului, sunt un foarte bun suport si pentru vindecarea mai rapida a traumatismelor oaselor si ale articulatiilor. Se iau doze ceva mai mari, cate 3-4 grame de cartilaj de rechin zilnic, in cure de 3 saptamani. Extern, efecte foarte bune au aplicatiile cu tataneasa, care are efecte antiinflamatoare si stimuleaza procesele de refacere a tesuturilor distruse.
Psoriazis – in aceasta afectiune se recomanda cartilajul de rechin administrat atat intern, cat si extern. Zilnic, se iau cate sase capsule de cartilaj de rechin, in cure de 1-2 luni. Extern, se presara pulberea de cartilaj de rechin, scoasa din capsula, pe portiunile de piele afectate de psoriazis. Peste aceasta pulbere se pune un tifon umezit cu infuzie de galbenele si se tine vreme de doua-patru ore, zilnic. in opinia medicilor, cartilajul de rechin actioneaza in aceasta afectiune prin reducerea inflamatiei si prin impiedicarea aparitiei unei vascularizari anormale pe portiunile de piele afectate de psoriazis. Cercetatorii canadieni de la un spital universitar din Quebec au ajuns la aceasta concluzie ca urmare a unui studiu, facut in anul 2002, pe bolnavii de psoriazis si care a dat rezultate excelente.
Sport de performanta – administrarea de cartilaj de rechin creste rezistenta la efort, creste forta musculara si contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare, avand efect pozitiv asupra fiziologiei cartilajelor si articulatiilor. Se administreaza in cure scurte, de cate doua saptamani, cate 4 grame pe zi din acest produs natural. Cartilajul de rechin este contraindicat, insa, pentru culturism si alte astfel de sporturi in care se vizeaza cresterea excesiva a masei musculare, deoarece nu favorizeaza dezvoltarea si irigarea cu sange a noi tesuturi.

CARTILAJUL DE RECHIN SI IMUNITATEA

Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de... campioni. „Sediul” fenomenalei capacitati de aparare a rechinilor este in chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienta a avut asupra imunitatii a acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la soarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creste mult mai mult la nivelul tumorii decat in sange.
Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse in numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad usor. Acesta este si motivul pentru care cele mai bune rezultate se obtin prin asocierea cartilajului de rechin cu alte stimulente imunitare, cum ar fi spirulina sau ginsengul siberian, care sa-i potenteze si sa-i corecteze actiunea. Administrat in aceste formule, cartilajul de rechin este un ajutor de nadejde pentru tratarea infectiilor gripale, herpetice, infectiilor cu bacterii care produc bronsita si pneumonie, cu bacterii care produc infectii reno-urinare.

CALITATI:

radio protector, chemoprotector, imunostimulator, inhibitor al angiogenezei tumorilor.

COMPOZITIE

(per capsula): cartilaj de rechin 500mg.

MOD DE ADMINISTRARE:

 cate 1-2 capsule de 4 ori pe zi

PRECAUTII SI CONTRAINDICATII:
Nu se recomanda administrarea cartilajului de rechin la femeile insarcinate, la copiii in crestere, precum si persoanelor care sufera de hipercalcemie. Aceleasi restrictii sunt valabile si in primele 2-3 saptamani de la operatie, pentru persoanele care au suferit interventii chirurgicale, si in primele 8 saptamani dupa infarct sau dupa accidentul vascular cerebral.



35.08 lei
IN STOC


54.91 lei
IN STOC


33.03 lei
IN STOC


32.21 lei
IN STOC


67.72 lei
LA COMANDA


57.59 lei
LA COMANDA


34.17 lei
LA COMANDA


53.60 lei
LA COMANDA