albeena laptisor de matca

Prospect CATINOFORT 60 cps HOFIGAL

Pret magazine: 19.8 lei
Pret remediu.ro:
17.22 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Recomandari:

Asigurarea unui aport nutritiv bogat in substante bioactive recomandat pentru echilibrarea dietei in afectiuni hepatice; hipercolesterolemie; hiperlipemie, afectiuni functionale ale sistemului nervos central; afectiuni cardio-vasculare; osteoporoza; suprasolicitari intelectuale si fizice; oboseala cronica; insomnii; obezitate, preventiv pentru munca in conditii toxice, cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta dupa acestea.

Contraindicatii:

Persoane cu hipersensibilitate dovedita la componentele si excipientii produsului; copii pana la varsta de 5 ani.

Precautii:

in sarcina si perioada de alaptare. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Administrare:

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
Adulti:3 - 6 capsule pe zi, dupa mese; in cure de 1-3 luni de 2 - 4 ori pe an. In functie de reactivitatea organismului doza si durata de administrare pot fi modificate de catre medic.Copii 5 -12 ani: 2 - 3 capsule pe zi, dupa mese. Doza si ritmul de administrare pot fi evaluate de medic in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.



17.22 lei
LA COMANDA