albeena laptisor de matca

Prospect CEAI ANTI-HIPERTENSIV 30 dz CO&CO CONSUMER

Combinatia substantelor biologic active din plantele componente, asa cum demonstreaza medicina traditionala chineza si investigatiile stiintifice moderne, recomanda produsul ca adjuvant în hipertensiunea arteriala, tiuituri în urechi cauzate de hipertensiune, dureri de cap si ameteli, îmbunatatirea functiei hepatice.

    Compozitie:
    - fructe de Leonurus japonicus – 27%
    - fructe de Prunella vulgaris – 17%
    - seminte de Cassia obtussifolia – 17%
    - frunze de Uncaria rhyncophylla -13%
    - planta de papadie (Taraxacum officinale) – 13%
    - frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis)-13%
    Nu contine arome, coloranti si conservanti artificiali.

Mod de preparare:

O data sau de doua ori pe zi, se pune 1 plic de ceai într-o cana, se adauga apa clocotita si se lasa acoperita 3-4 minute; se bea caldut.

Mod de administrare:

Numai pentru adulti, 1- 2 cani/zi.

Atentionari: A se evita în timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor sub 3 ani. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 2 plicuri/zi). Anti-Hypertensive Tea este un produs natural obtinut numai din plante, netoxic si inofensiv pentru corpul uman.

Conservare: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25â—¦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

 



229.00 lei
IN STOC