albeena laptisor de matca

Prospect CEAI LITOBIL 100gr SANTO RAPHAEL

Descriere:
Amestec din plante medicinale pentru uz intern, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina, amestec din plante medicinale culese din zone nepoluate.

Compozitie:

Coada-soricelului (Millefolii herba), Sunatoare (Hyperici herba), Macese (Cynosbati fructus), Turita mare (Agrimoniae herba), Valeriana (Valeriane radix), Fumarita (Fumariae herba), Rostopasca (Chelidonium majus).

Indicatii:

Coada-soricelului este un remediu foarte vechi care regleaza functiile aparatului digestiv si actioneaza ca drenor al cailor biliare; ea are totodata si o buna actiune antispastica, astfel încât se foloseste în multe dureri de tip colici. Sunatoarea era foarte pretuita în Evul Mediu, printre multiplele sale actiuni aflându-se si cele de stimulare a secretiei biliare, fiind decontractanta si analgezica. Macesele sunt cunoscute si folosite în medicina populara inclusiv pentru proprietatile lor coleretice, colagoge si de dizolvare a calculilor. Turita mare este utilizata traditional pentru cresterea poftei de mâncare, pentru efectul de stimulare a secretiei biliare si de favorizare a dizolvarii calculilor. Valeriana are un bun efect sedativ si antispastic, iar fumarita este un excelent depurativ si are proprietati colagoge (este foarte buna în caz de diskinezie biliara sau migrene de cauza biliara). Combinarea tuturor plantelor de mai sus în acest amestec face ca actiunile lor sa fie sinergice, astfel încât LITOBIL poate fi administrat ca adjuvant în cazul afectiunilor vezicii biliare (litiaza biliara, colici, diskinezie biliara, colecistite cronice)

Contraindicatii:

A nu se depasi dozele indicate.

Administrare:

Se râsneste amestecul cu ajutorul unei râsnite electrice. Pulberea astfel rezultata se administreaza: - sublingual, câte o lingurita de 4 ori/zi, sau - sub forma de macerat la rece, preparat dintr-o lingurita de amestec pulbere la o cana cu apa de izvor sau apa plata; se lasa la macerat 6-8 ore, apoi se strecoara. Se beau 3-4 cani/zi. Se recomanda sa se utilizeze amestecul în paralel cu respectarea unei diete care sa favorizeze dizolvarea si eliminarea calculilor (ex: consum de suc proaspat de mere, cantitati mici de ulei de masline etc.). O cura cu plante dureaza minim 3 luni.
Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.


229.00 lei
IN STOC