albeena laptisor de matca

Prospect CEAI PIN MUGURI 50g CYANI

Ceaiul de ace de pin si ceaiul de muguri de pin erau folosit si in secolul al XIX-lea pentru a trata bolile comune deoarece mugurii si acele de pin au un continut foarte ridicat:
• de vitamina C (pot depasi si cantitatea unei lamai)
• si, de asemenea, vitamina A.

Modul de preparare a infuziei de ace de pin este urmatorul:
- se culeg acele de pin cele mai verzi din varful fiecarei crengi;
- acestea se maruntesc pana este umpluta cam o jumatate de ceasca;
- acele se adauga la apa clocotita si se lasa sa fiarba pentru aproximativ 20 de minute, sau pana cand apa se reduce la 1/3;
- lasati sa mai stea apoi incepand de la 20 de minute, chiar si 12 ore, in functie de cat de tare doriti sa aveti ceaiul;
- rezultatul va fi un ceai rosiatic cu un gust slab; a se pastra la frigider;
- se poate incerca si realizarea unui decoct de un litru, consumul acestuia fiind recomandat pe parcursul unei zile intregi.

Ceaiul de muguri / ace de pin este folositor pentru a trata:
- boli ale inimii;
- venele afectate de varice;
- oboseala muschilor;
- scleroza;
- afectiuni ale rinichilor;
- intareste nervii oculari;
- tratamentul pentru ochi se refera la boli care au afectat muschii conjunctivi ai ochilor;
- tratarea cangrenelor;
- are efect asupra muschilor netezi care incadreaza venele sanguine.

Acest ceai de pin poate fi folosit in tratamentul a aproximativ 80% dintre bolile existente. Totusi, este cel mai des folosit pentru a trata muschii netezi care inconjoara vasele sanguine, si pentru tratarea sclerozei, caz in care tesuturile devin nespus de tari. Este un ceai foarte cunoscut pentru succesul sau in combaterea tipurilor de cancer aflate in primul stadiu.

In trecut, persoanele bolnave de tuberculoza beau acest ceai, ceea ce le impiedica sa mai scuipe sange. In prezent, este folosit si pentru curatarea intestinelor.


229.00 lei
IN STOC