albeena laptisor de matca

Prospect CEAI SILUETA 100gr SANTO RAPHAEL

Descriere:
Produs natural pentru uz intern, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina, amestec din plante medicinale culese din zone nepoluate, formula Silueta asigura o reducere optima, controlata si fara efecte secundare a greutatii corporale excesive.

Compozitie:

Boz (Sambucus ebulus), Ghimbir (Zingiber officinalis), Volbura (Convolvulus arvensis), Soc (Sambucus nigra), Senna (Cassia acutifolia), Fenicul (Foeniculum vulgare), Coada-Åžoricelului (Achillea millefolium).

Indicatii:

Scade pofta de mâncare, intensifica procesele de ardere a zaharurilor si împiedica astfel transformarea lor în grasimi, creste arderea lipidelor stocate în tesuturi, contribuie la reducerea lipoproteinelor si a colesterolului din sânge. În ansamblu, produsul are efect hipocolesterolemiant sanguin si de reducere a depozitelor adipoase (prin combinarea efectelor depurativ, laxativ, sudorific si antitoxic).

Contraindicatii:

Scadere ponderala accentuata, sindrom de oboseala cronica, astenie fizica marcata. Precautii: daca ati mai utilizat ghimbir si acesta v-a creat o pofta de mâncare exagerata, folositi doar amestecul de plante din punga (fara a-l mai combina cu ghimbirul din plic).

Administrare:

Se amesteca plantele din punga si din plic, dupa care se râsneste cu ajutorul unei râsnite electrice o singura cupa. Pulberea astfel rezultata se administreaza astfel: se râsneste amestecul de plante cu ajutorul unei râsnite electrice. Pulberea astfel rezultata se administreaza: - sublingual, câte o lingurita de 4 ori/zi sau - sub forma de macerat la rece, preparat dintr-o lingurita de amestec de plante la o cana cu apa de izvor sau apa plata; se lasa la macerat 6-8 ore, apoi se strecoara. Se beau 4 cani/zi. O cura cu plante dureaza minim 3 luni.

Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.


229.00 lei
IN STOC