albeena laptisor de matca

Prospect CRYOPHARMA CREION CONTRA NEGILOR 1.5 ml HIPOCRATE

DESCRIERE :
Creionul Wartner by Cryopharma contra negilor este un dispozitiv medical destinat tratamentului negilor obisnuiti (verruca vulgaris si verruca plantaris) de pe maini si picioare, cauzati de infectie virala, in special cu papilloma virus (HPV).
Creionul Wartner by Cryopharma este un produs inovator si usor de folosit datorita modului de prezentare, care permite o aplicare precisa, nu prezinta riscul de a lasa cicatrici pe piele si poate fi utilizat la domiciliu. Aplicatorul este unic si inovator, usor de folosit si sigur pentru copii. Concentratia de 40% ingredient activ are rezultate rapide si eficiente, dovedite clinic: negul poate disparea dupa prima saptamana.

MOD DE ACTIUNE :
Creionul aplicator contine un gel concentrat, care indeparteaza negii. Ingredientul activ produce descuamarea si exfolierea stratului de keratina de la nivelul negului si permite distrugerea virusului declansator. Gelul accelereaza regenerarea celulelor pielii. In acest timp, negul se va micsora si va disparea, iar dedesubtul lui se va forma o piele noua si sanatoasa.

NOU! Creion Wartner by Cryopharma contra negilor Hipocrate

INGREDIENT ACTIV:

acid tricloracetic (TCA)
Produsul contine 40% TCA

UTILIZARE :
Aplicati o data pe zi, timp de 4 zile. Dupa tratamentul de 4 zile, pielea se va descuama in urmatoarele 4 zile. Puteti sa indepartati cu grija pielea moarta cu apa calduta. Dupa tratament, se va forma o piele noua si sanatoasa (fara negi).
Negul poate disparea chiar din prima saptamana de tratament. In cazul in care negul nu dispare complet, repetati tratamentul dupa o perioada de pauza de 4 zile. Puteti relua aceeasi schema de tratament de pana la 4 ori.

NOU! Creion Wartner by Cryopharma contra negilor Hipocrate

MOD DE INTREBUINTARE :
1. Tineti creionul in pozitie verticala si rotiti usor capul superior in sensul acelor de ceasornic, pentru a elibera gelul.
2. Asteptati 3 - 5 secunde ca gelul sa intre in pensula.
3. Aplicati gelul numai pe neg. Gelul trebuie sa fie aplicat doar pe suprafata negului si nu pe pielea sanatoasa care il inconjoara.
4. Lasati gelul sa actioneze timp de 10 - 15 minute inainte de a va imbraca sau incalta.
Formula este foarte concentrata si este de ajuns numai o picatura pentru fiecare utilizare. Acoperiti cu grija intreaga suprafata a negului cu gel.
Odata ce tratamentul este complet terminat, curatati cu atentie varful pensulei cu un servetel, inainte de inchidere.

MOD DE PREZENTARE:
Cutia Wartner by Cryopharma Creion contra negilor contine:
 1 dispozitiv medical - 1,5 ml e
 1 prospect cu instructiuni de folosire