albeena laptisor de matca

Prospect DETOXIPLANT SUPLU 200 cps HERBAGETICA

Indicatii:

Este un produs original românesc, obÈ›inut din alge, cu adaos de chitosan extras din crustacee marine. Principalul său component este o algă brună numită KELP (Fucus vesiculosus), care are efecte fenomenale în curele de slăbire. Kelpul este remediul ideal pentru slăbitul constant È™i sigur, această algă administrată zi de zi, fiind un adevărat inamic al toxinelor È™i al kilogramelor în plus. Studiile È™tiinÈ›ifice arată că această algă brună, detoxifiază organismul È™i ajută la pierderea kilogramelor în plus pe mai multe căi:

    Arderea mai intensă a caloriilor – studii È™tiinÈ›ifice făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la creÈ™terea activității glandei tiroide, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului. Ca atare, organismul va arde mai multe calorii de-a lungul zilei, ceea ce va conduce la scăderi în greutate fără schimbări semnificative în dietă.
     Scăderea poftei de mâncare – fibrele alimentare conÈ›inute de către Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va creea o senzaÈ›ie de saÈ›ietate, chiar È™i atunci când ingerăm cantități mai mici de alimente. Ca atare, È›inerea regimurilor de slăbit este mult mai facilă atunci când sunt administrate cu puÈ›in înainte de a mânca doze medii de Kelp.
     Blocarea absorbÈ›iei grăsimilor saturate – fibrele conÈ›inute de către această algă brună, precum È™i unele polizaharide din compoziÈ›ia sa, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism. Beneficiul este dublu È™i constă în: scăderea raÈ›iei de calorii ingerate zilnic È™i scăderea valorilor colesterolului È™i trigliceridelor.
     Reglarea activității gonadelor – Kelpul este printre foarte puÈ›inele plante medicinale care inhibă secreÈ›ia în exces a hormonilor feminini. Or formarea È›esuturilor adipoase inestetice, atât la bărbaÈ›i cât È™i la femei, precum È™i creÈ™terea apetitului alimentar È™i a tendinÈ›ei spre sedentarism, apare de foarte multe ori pe fondul hipersecreÈ›iei de hormoni feminini (estrogeni).
     Accelerarea uÈ™oară a tranzitului intestinal – această algă brună are È™i un efect laxativ, împingând materiile fecale în intestin È™i favorizând expulzarea lor, ceea duce la o detoxifiere mai amplă a organismului.

Alte efecte benefice ale Kelpului sunt cele antitrombotice (previne formarea cheagurilor de sânge), antitumorale (induce moartea programată a celulor canceroase) È™i stimulente imunitare.

În afară de Kelp, acest produs detoxifiant mai conÈ›ine două alge de apă dulce cu un efect antioxidant extraordinar: Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) È™i Spirulina (Spirulina platensis). Acestea, pe lângă faptul că susÈ›in procesele de dezintoxicare induse de Kelp, ajută organismul să se debaraseze de metalele grele (care perturbă metabolismul), menÈ›in elasticitateaa È™i fermitatea È›esuturilor (împiedicând lăsarea pielii, formarea cutelor etc.), previn apariÈ›ia anemiei, a avitaminozelor sau deficienÈ›elor de minerale în timpul curelor de slăbire. La toate acestea, se adaugă prezenÈ›a Chitosanului, un extract obÈ›inut din chitina crustaceelor, care are efecte benefice certe în cura de slăbire, demonstrate prin studii clinice.

Mod de administrare:

          În cura de slăbire – se administrează câte 3 capsule înaintea meselor principale.
     Obezitate – se aplică modul de administrare din cura de slăbire, cu precizarea că este foarte utilă asocierea cu Detoxiplant Activ. Înainte de mesele principale, se vor lua 2-3 capsule de Detoxiplant Suplu, împreună cu 1-2 capsule de Detoxiplant Activ.
    Apetit alimentar excesiv – se administrează câte 2-3 capsule înaintea meselor principale È™i, suplimentar, câte 1-2 capsule înainte de consuma orice aliment în afara acestor mese.
    Colesterol mărit – se È›in cure cu o durată de 6 săptămâni, timp în care se iau câte 2 capsule de Detoxiplant Suplu înainte de fiecare masă.
    Dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice – se administrează câte 4-8 capsule pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de 30 zile de pauză, după care se poate începe o nouă cură.
    Efeminare la bărbaÈ›i – se administrează câte 6-12 capsule pe zi, în cure de 45 de zile, urmate de 10-15 zile de pauză, după care administrarea se poate relua.
    Tromboflebită, tromboze recidivante – se administrează câte 9 capsule pe zi, în cure de 90 de zile, urmate de 15-30 zile de pauză, după care se poate începe o nouă cură.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII:

Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii ÅŸi alăptării. În cazul depăşirii de câteva ori a dozei recomandate, pot apărea simptome asemănătoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, creÅŸterea pulsului ÅŸi a tensiunii arteriale. Administrarea, fără întrerupere, pe o perioadă de timp mai lungă de 60 zile poate duce la scăderea excesivă a greutăţii corporale.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!