albeena laptisor de matca

Prospect EXTRAVIT M 30 tb HOFIGAL

Descriere

Extravit M 30tb Produs nou, exclusiv natural.

Continut:

Extract total din fructe de maces. Are actiune biotrofica asupra organismului uman. Pentru obtinere s-au folosit tehnologii originale de fixare a vitaminelor, a provitaminei A si oligoelementelor pe suport solid.

Indicatii:

Foarte bogat in principii active naturale ca: vitaminele hidrosolubile B1, B2, C si liposolubile A, D, E, F, microelemente K, Mg, Ca, Fe, etc., insotite de flavone, taninuri, zaharuri , saruri ale acizilor malic, fumaric, etc., produc o puternica actiune energizanta si de fortificare. In scopul intaririi actiunilor biotrofice generale ale acestuia asupra organismului uman, si potentarii efectelor benefice produse de vitamina C si de celelalte componente, au fost incluse in produs si zaharuri (glucoza, lactoza, maltoza, etc.).

EXTRAVIT M este prin compozitia sa un adevarat complement alimentar usor asimilabil la hrana noastra zilnica, eficient si util in: - refacerea si tonificarea organismului dupa oboseala, stres, epuizare, boli grave, avitaminoze, perioade de crestere, eforturi fizice si intelectuale la copii scolari, adulti, varstnici, sportivi, gravide, mame care alapteaza; - tulburari gastro-intestinale, gripa, stari febrile, boli infectioase la adulti si in special la copii; - prevenirea si tratarea afectiunilor hepato-biliare, precum si consolidarea proceselor de vindecare, ca urmare a hepatitelor acute si cronice; - fracturi, distrofii neuro-musculare, fragilitate vasculara, hemoragii, tulburari circulatorii periferice cu cauze diverse; - accelerarea proceselor de regenerare in cazul leziunilor cutanate si a mucoaselor. Administrarea produsului se va face de trei ori pe zi, cate 1-2 comprimate in timpul meselor. Produsul nu are toxicitate. Pastrarea se va face in loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Este o polivitamina ideala pentru pisici si caini.

Folosirea a 1-2 comprimate pe zi face ca blana acestor animale sa capete un luciu deosebit.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!