albeena laptisor de matca

Prospect FIBROBAR FORTE 60 g REDIS

Pret magazine: 3.01 lei
Pret remediu.ro:
2.62 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Descriere:

Fibrobar-forte este un baton proteic cu valoare energetica redusa, continut ridicat de fibre vegetale, acizi grasi polinesaturati Omega 3 si L-carnitina. Formula favorizeaza scaderea greutatii, eliminarea grasimilor, colesterolului si trigliceridelor, imbunatateste tranzitul intestinal, sanatatea articulatiilor si tonifica sistemul cardiovascular. Combate senzatia de foame.

Administrare:

Se recomanda consumarea a 1-4 batoane pe zi, permitand renuntarea la una sau mai multe mese. 100% vegetal. Nu se recomanda diabeticilor.

Ingrediente:

Fibrobar forte contine: fructoza, dextroza, masa de cacao, ulei din sambure de palmier, izolat proteic de soia, fulgi de porumb, faina de cereale expandate, tarata de grau, seminte de in, L- Carnitina, lecitina.

Recomandari:

Indicat pentru curele de slabire. Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor si nu se recomanda diabeticilor. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala.



3.10 lei
IN STOC