albeena laptisor de matca

Prospect FLUXXTEM 250 g HERBAGETICA

Prezentare:

Este un produs original românesc, obtinut din laptisor de matca si un amestec de plante medicinale, totul fiind conservat în miere naturala de albine. Cel mai activ component este laptisorul de matca, ale carui efecte de stimulare a formarii celulelor stem adulte este potentat de catre un amestec de radacini, germeni si alge. Iata, în continuare, care sunt principalele actiuni ale ingredientelor din compozitia acestui produs:
Laptisorul de matca – este secretia unor glande (hipo-faringeale) ale albinelor lucratoare, cu care este hranit puietul de albine lucratoare, dar si albina-regina (matca), de unde si numele acestui produs. Conform nutritionistilor care i-au studiat proprietatile, laptisorul de matca este cel mai puternic aliment-medicament din lume. Este compus din 67% apa, 12,5% proteine, 11% zaharuri simple, 5% acizi grasi, vitamine din complexul B (B5 si B6, în special), minerale, enzime, hormoni, substante cu efecte antibiotice si antivirale. Efectele terapeutice ale laptisorului de matca sunt cu adevarat fenomenale, mergând de la inhibarea vascularizarii tumorilor si pâna la îmbunatatirea starii psihice, actiunea antidepresiva a acestui produs apicol fiind demonstrata prin studii clinice. Dar cel mai spectaculos efect al laptisorului de matca a fost pus în evidenta în anul 2007, prin studiile conduse de medicul japonez S. Furukawa, studii care au demonstrat ca acest produs determina regenerarea neuronilor, care pâna atunci s-a crezut ca nu se mai pot reface. De fapt, sub actiunea unei substante din acest produs al stupului, este stimulata producerea de celule stem adulte, adica a unor celule ale organismului uman nediferentiate, din care se poate crea orice alta celula. Celulele stem se pot multiplica la nesfârsit, având rolul de a regenera tesuturile distruse, atunci când sunt în numar suficient de mare, putând recrea un întreg organ, pornind doar de la câteva urme de tesut. Iar laptisorul de matca are capacitatea de stimula formarea în organism a unor cantitati impresionante de celule stem, crescându-ne exponential potentialul de auto-vindecare. Astfel, prin administrarea unor cantitati suficiente de laptisor de matca se pot regenera celulele sistemului nervos distruse de oboseala sau de stres, dar si cele distruse de afectiuni degenerative (cum ar fi scleroza în placi), distruse de actiunea radioterapiei sau chimioterapiei, a diferitelor infectii.
Ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus) – este utilizat în principal pentru cresterea rezistentei fizice, marirea productiei de celule ale sistemului imunitar si a raspunsului imun. De asemenea, creste capacitatile mentale, creste rezistenta la efort fizic, îmbunatateste acuitatea vizuala si auditiva.
Ginsengul chinezesc (Panax ginseng) – este cel mai important reîntineritor din medicina traditionala chineza. Atât la barbati cât si la femei, aceasta planta prelungeste tineretea biologica, ajuta la mentinerea unei vieti sexuale normale pâna la vârste înaintate, prevenind depresiile, caderile imunitare si afectiunile cardiovasculare.
Gheara mâtei (Uncaria tomentos) – este o liana cataratoare, originara din Peru care moduleaza raspunsul imun, stimulând tot o data productia si capacitatea de raspuns a celulelor imunitare în confruntarea cu virusii, bacteriile si agentii patogeni. Radacina acestei plante ajuta în prevenirea bolilor infectioase de origine bacteriana si virala, a artritelor reumatoide si a altor afectiuni reumatice articulare. Mai este eficienta în tratarea bolilor alergice, herpesului genital, candidozelor generalizate.
Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) – dincolo de numele ei mutilant, radacina acestei plante din sud-estul Africii este unul din cele mai puternice remedii naturale impotriva inflamatiei, febrei si durerilor. Efectele sale vindecatoare sunt orientate în principal asupra sistemului osteo-articular si nervos.
Germenii de soia (Soja hispida) – extractul de germeni de soia, foarte bogat in izoflavone este un adevarat fenomen in lupta contra cancerului, in special al celui cu determinare hormonala, prevenind derapajele hormonale traduse prin aparitia fibroamelor si adenofibroamelor.

Mod de administrare:
    Afectiuni auto-imune (lupus eritematos, scleroza diseminata, artrita reumatoida, sclerodermie), colagenoze – se tin cure de câte 45 de zile, timp in care se administreaza 4-6 lingurite pe zi. Intre doua cure se face o pauza de 15-30 de zile.
    Eforturi intelectuale si fizice de lunga durata, sindrom de oboseala cronica – se tin cure de doua saptamâni, timp în care se iau 2-3 lingurite de produs în fiecare zi.
    Alzheimer, tulburari de memorie, scleroza multipla – se administreaza câte 1-2 lingurite cu 30 de minute înaintea fiecarei mese principale. Administrarea se face vreme de 60 de zile, urmate de 20-30 zile de repaus, dupa care se poate relua.
    Depresie, stari depresiv-anxioase – se tin cure de 30-60 de zile, vreme in care se administreaza cate 4 lingurite de preparat in fiecare zi. Intre doua cure se face o pauza de 12-24 de zile.
    Radioterapie si chimioterapie în cancer – se administreaza cate 4 lingurite in fiecare zi, pe perioada tratamentul chimio- sau radio-terapeutic si vreme de 2 sapatamâni dupa aceea.
    Infertilitate la barbati – se administreaza câte 2 lingurite înaintea micului dejun si aceeasi cantitate înaintea mesei de prânz. Administrarea se face in reprize de câte 6 saptamâni, timp în care se evita consumul de alimente cum ar fi carnea, margarina, alimentele cu aditivi alimentari (mai ales cei cu efect estrogen), berea, bauturile alcoolice în general.
    Infertilitate la femei, menopauza prematura – se tin cure cu o durata de 6 saptamâni, timp în care se iau câte 2 lingurite de Fluxxtem înainte de fiecare masa. Intre doua cure se face o pauza de 28 de zile.
    Convalescenta, imunitate slabita – se administreaza câte 4 lingurite pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de 30 zile de pauza, dupa care se poate începe o noua cura.
    Infectii cronice – se administreaza câte 6 lingurite pe zi, în cure de 15 de zile, urmate de 10-15 zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua.
    Infectii acute – se administreaza câte 6-9 lingurite pe zi, în cure de 9 de zile, urmate de alte 5-9 zile de pauza, dupa care se poate începe o noua cura.
    Degenerescenta maculara - se tin cure de 60-90 de zile, vreme in care se administreaza cate 4 lingurite de preparat in fiecare zi. Intre doua cure se face o pauza de 30 de zile
    Hepatita virala - se tin cure de 90 de zile, vreme in care se administreaza cate 4-6 lingurite de preparat in fiecare zi. Intre doua cure se face o pauza de 21-28 de zile

PRECAUTII

Produsul contine 67% miere de albine, iar ca atare se va administra cu prudenta diabeticilor.
Dupa desigilare, produsul aflat in consum este valabil 3 luni.

CONTRAINDICATII:
Nu se administreaza in paralel cu medicamente cu actiune hormonala.
Nu se administreaza femeilor insarcinate.
Nu se administreaza persoanelor alergice alergice la produse apicole si la produse provenite din soia.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!