albeena laptisor de matca

Prospect FLUXXTEM ANTI-AGING 80 cps HERBAGETICA

Indicatii:

Aceasta gama de remedii are la baza câtiva stimulatori 100% naturali de celule stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârsit, putându-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe înca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Înca din anii 90, medicii chinezi au observat ca o categorie de principii active, secretate de catre niste alge albastre-verzi, microscopice, determina cresterea numarului de celule stem adulte produse în organism. Apoi, studii canadiene au aratat ca prin administrare algelor albastre-verzi este stimulata migrarea celulelor stem catre organele afectate. Dintre aceste alge, cel mai puternic stimulator de celule stem este asa numita alga AFA - o prescurtare de la denumirea stiintifica: Aphanizomenon flos-aquae, care în traducere înseamna floarea ascunsa sub ape. Este o raritate a naturii, existând un singur loc în lume unde creste în cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, Statele Unite. Studiile arata ca aceasta alga AFA se preteaza foarte bine la combinatii cu extracte de plante, care ajuta la migrarea celulelor stem exact spre organele unde este nevoie de ele. Pornind de la aceasta observatie a fost creat si acest produs, FLUXXTEM Anti-Aging.

Unul din domeniile predilecte de utilizare a stimulatorilor de celule stem în prezent este cel al reîntineririi (în engleza: anti-aging). Alga AFA, chlorella, siliciul si seleniul organic relanseaza activitatea hormonala, ajuta la refacerea sistemului nervos, la recapatarea mobilitatii articulare, confera pielii elasticitate (prin cresterea proportiei de tesut colagen) si stralucire. Datorita efectelor antioxidante puternice, ajuta la încetinirea semnificativa a intensitatii proceselor de îmbatrânire a organismului.

Mod de administrare:

Cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Compozitie/capsula:
Ashwagandha (Withania somnifera), extract hidroalcoolic 4:1(guma arabica), radacini -150mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae), pulbere -100mg, Coada calului (Equisetum arvense), extract 6:1, parti aeriene cu 7% Si -50mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cervisiae), extract cu Se -50mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere -30mg, Spirulina (Spirulina maxima), pulbere -20mg. Capsula tare de gelatina
Actiuni: Stimuleaza productia de celule stem adulte, intineritor al pielii,(stimuleaza productia de colagen), stimuleaza activitatea gonadelor, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor nervoase, stimuleaza sistemul imunitar.

Precautii: A se administra cu precautie femeilor insarcinate si care alapteaza
Contraindicatii: Noduli tiroidieni

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!