albeena laptisor de matca

Prospect GEMODERIVAT MLADITE MACES 50 ml DACIA PLANT

Gemoderivat natural recomandat in afectiuni inflamatorii recidivante la copii (amigdalite, rinofaringite, traheobronsite, otite etc.), intarzieri de crestere, migrene, osteoporoza si rahitism, declacifieri osoase, anemie.

Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obtinute prin prelucrarea mladitelor si/sau mugurilor la 2-3 ore dupa recoltare si, astfel, se extrag substantele bioactive specifice – aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de crestere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, rasini, etc – cu o mare eficienta.

   Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din mladite de maces actioneaza la nivelul:
- cailor respiratorii superioare,
- vaselor sanguine si scheletului.

Actiuni:

- antiinflamatoare,
- vasoprotectoare,
- vitaminizanta,
- antianemica
- osteoblastica
- astringenta,
- antialergica.

Indicatii:

Se utilizeaza ca adjuvant în:
- afectiuni inflamatorii recidivante care apar la copii (amigdalite, rinofaringite, traheobronsite, otite)
- cefalee vasomotorie, migrene
- anemie, astenie, stari de epuizare, întârzieri de crestere la copii
- osteoporoza, decalcifieri osoase, rahitism,
- diaree cronica,
- alergii.

Contraindicatii
Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii
În sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Observatii
În alergii se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE COACAZ-NEGRU gemoderivat, TINCTURA DE TREI-FRAÅ¢I-PATAÅ¢I si/sau ANTIALERGIC solutie (pentru potentarea efectului).
În cefalee vasomotorie si migrene se recomanda asocierea produsului cu tinctura de ANGELICA (pentru potentarea efectului).
În anemie se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE SALCIE gemoderivat (pentru cresterea eficientei).
În astenie si stari de epuizare se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE MESTEACAN, MUGURI DE STEJAR gemoderivate si/sau BRÂNCA-URSULUI, GINSENG, GINSENMAX, MACCA, NAPRAZNIC comprimate (pentru cresterea eficientei).
În osteoporoza se recomanda asocierea produsului cu MLADIÅ¢E DE MUR, MUGURI DE ARIN-ALB si/sau MUGURI DE PIN gemoderivate (pentru potentarea efectului).
În rahitism si întârzieri de crestere la copii se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE MESTEACAN gemoderivat si B NATURAL, C NATURAL comprimate (pentru cresterea eficientei).
În diaree cronica se recomanda asocierea produsului cu ANTIDIAREIC comprimate (pentru potentarea efectului).

INTERN:

Adulti si tineri peste 15 ani: câte 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii între 7 si 14 ani: câte 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în functie de vârsta si greutate.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.