albeena laptisor de matca

Prospect GEMODERIVAT MLADITE ZMEUR 50 ml DACIA PLANT

Pret magazine: 28.14 lei
Pret remediu.ro:
24.47 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

Este un reglator hormonal de exceptie pentru femeile de toate varstele. Este un adjuvant excelent in tulburari menstruale, sterilitate, menopauza, chisturi ovariene si in general in tulburarile determinate de dezechilibre hormonale cu reflectare la nivelul aparatului genital feminin.

Actiuni:

- reglatoare hormonala feminina,
- antispastica uterina,
- echilibreaza axa hipotalamo-hipofizo-ovariana.

Indicatii:

se utilizeaza ca adjuvant în:
- hipogonadism la femei
- tulburari menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree),
- mastodinie, mastopatie fibrochistica,
- chisturi ovariene
- sterilitate feminina,
- iminenta de avort,
- frigiditate,
- menopauza.

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii
În sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Observatii
În hipogonadism, tulburari menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree), sterilitate si în menopauza se recomanda asocierea gemoderivatului cu produsul DONG QUAI comprimate (pentru potentarea efectului).
În mastodinie si mastopatie fibrochistica se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE ARIN-ALB gemoderivat (pentru potentarea efectului).
În chisturi ovariene se recomanda asocierea produsului cu urmatorul amestec de plante: cretisoara, traista-ciobanului, coada-racului si salvie (în parti egale), administrat sublingual sub forma de pulbere (se ia câte o lingurita de pulbere din amestecul de plante de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, în cure de minim 3 luni).