albeena laptisor de matca

Prospect GEMODERIVAT MUGURI COACAZ-NEGRU 50 ml DACIA PLANT

Pret magazine: 28.14 lei
Pret remediu.ro:
24.47 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

Extractul din muguri proaspeti are o puternica actiune antiinflamatoare si antialergica fiind un "cortizon-like". Efectele sale il recomanda ca unul dintre cele mai eficiente antiinflamatoare naturale, fiind util in stari inflamatorii cronice, boli autoimune, reumatism, alergii si numeroase alte tulburari.

Actiuni
- stimuleaza glandele corticosuprarenale, determinând cresterea secretiei de corticosteroizi -actiune ,,cortizon-like”, antiinflamatoare si antialergica,
- diuretica, antiseptica urinara.

Indicatii:

se utilizeaza ca adjuvant în:
- insuficienta corticosuprarenala (boala Addison),
- sindroame alergice acute si cronice, rinite si conjunctivite alergice, astm bronsic, bronsite alergice,
- urticarie, dermatite alergice,
- boli autoimune, boli dermatologice cronice,
- reumatism cronic degenerativ (spondiloze, gonartroze, coxartroze, etc), poliartrita reumatoida,
- stari inflamatorii cronice (respiratorii, digestive, renale, tegumentare, oftalmologice, etc).

Contraindicatii
Hipercorticism, sindrom Cushing, hipertensiune arteriala si diabet zaharat în forme severe, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii
În sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Observatii
În insuficienta corticosuprarenala si în afectiuni de natura alergica se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE ARIN-NEGRU si/sau MUGURI DE STEJAR gemoderivate (pentru potentarea efectului).
În reumatism cronic degenerativ, poliartrita reumatoida si în stari inflamatorii cronice se recomanda asocierea produsului cu BOSWELLIA sau ANTIREUMATIC comprimate (pentru potentarea efectului).
În afectiunile cronice, cu recomandarea medicului, poate substitui treptat tratamentul cu corticosteroizi de sinteza.

Administrare:

INTERN:
Adulti si tineri peste 15 ani: câte 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii între 7 si 14 ani: câte 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în functie de vârsta si greutate.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.