albeena laptisor de matca

Prospect GINGER BEER -NON ALC. 0.375 l SANO VITA

Pret magazine: 13.47 lei
Pret remediu.ro:
11.71 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Indicatii:

    Ghimbirul este o plantă erbacee din regiunile tropicale, în special Asia de Est, cu rizom bogat în uleiuri eterice. Rizomul proaspăt obÈ›inut se obÈ›ine când planta are circa un an È™i este uscat la soare timp de o săptămână. În general este comercializat sub formă de drajeuri sau cristalizat, folosit atât ca aliment È™i condiment, dar È™i ca medicament. Ghimbirul este deosebit de eficient pentru reducerea simptomelor de greață pe care le resimÈ›i atunci când vrei să renunÈ›i la fumat. Ca băutură răcoritoare este cunoscută sub numele de ginger beer. 

Beneficii:

Multiple aplicaÈ›ii culinare, promotor al sănătății, mai mult decât ceva dulce, combate durerile de stomac, previne răul de miÈ™care,  are proprietăți anti-tumori, are capacitatea de a reduce riscul formării de cheaguri de sânge, scade riscul de boli cardiovasculare È™i cancer, substanÈ›ele aromatice din ghimbir manifestă o activitate antioxidantă puternică, similară vitaminei E, aromă unică.

Băutură de ghimbir (fără alcool): Valori nutriționale/100ml: Energie 182 kj Proteine <1g Glucide 10,8g (zahăr<1g)Lipide <1g Sodiu 11mg


70.24 lei 75.53
-7%

IN STOC


33.65 lei 36.98
-9%

LA COMANDA