albeena laptisor de matca

Prospect GINGKO BILOBA 40MG+MAGNEZIU 150MG 30cpr BIOFARM

Concentratia:

Medicament util in caz de tulburari de memorie si de concentrare, tulburari de circulatie periferica, tinitus.

Extract uscat de Ginkgo biloba standardizat 40 mg, hidroxid de magneziu 360 mg (corespunzator la 150 mg magneziu).Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate.
 
Descriere produs:

Extractul uscat standardizat din frunzele de Ginkgo Biloba imbunatateste circulatia atat la nivel periferic cat si la nivel central, cel mai puternic efect manifestandu-se in regiunea creierului, urechilor si extremitatilor. Sporirea afluxului de sange in aceste zone amelioreaza substantial functiile cerebrale, puterea de concentrare si memoria, limiteaza aparitia unor tulburari ale auzului (tiuituri in urechi) si restabileste tonusul peretilor vasculari.

Magneziul este un element mineral indispensabil vietii celulelor. Implicat in mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, magneziul contribuie la sustinerea ritmului cardiac fiziologic si favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice si mentine in limite normale functiile muschilor si ale sistemului nervos.I ntervine in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in sinteza proteinelor.

Cine are nevoie de Ginkgo Biloba cu Magneziu:

    persoanele care doresc sa isi imbunatateasca memoria si puterea de concentrare;
    cei care isi simt adesea extremitatile (maini, picioare) reci;
    persoanele care sunt incomodate frecvent de perceptii auditive neplacute (tiuituri in urechi).

Mod de administrare: Ginkgo Biloba cu Magneziu : cate un comprimat de 1-2 ori pe zi.



16.98 lei
IN STOC


36.27 lei
LA COMANDA


46.46 lei
LA COMANDA