albeena laptisor de matca

Prospect HELPIC DUPA INTEPATURI GEL 30 ml OPTIM

Este binecunoscut: daca ati fost vreodata intepat de o meduza, un tantar sau muscat de o furnica, pe zona afectata lasa o senzatie de mancarime.

De aceea este extrem de important sa aveti la indemana o solutie ce ajuta rapid si eficient. Pentru zone intinse lezate de insecte, meduze sau plante din familia urzicilor, astfel a fost special fabricat produsul Helpic Gel.Helpic Gel este un gel racoritor pe baza de plante ce are o actiune rapida asupra zonelor afectate, daca se aplica intr-un timp rezonabil dupa intepatura sau muscatura

Helpic Gel este un produs natural preparat si fabricat in Austrica. Este demonstrata eficacitatea lui Helpic Gel impotriva muscaturilor de tantar, taunilor, viespilor, albinelor si diferitelor tipuri de tantari, capuse, muste si altele.Helpic Gel reduce imediat mancarimea, previne umflarea si inrosirea pielii, dezinfecteaza zona intepata, deci previne inflamatiile ulterioare ale pielii.

Helpic Gel este rezistent la apa si in mod special este potrivit pentru ingrijirea unor suprafete intinse de piele si poate fi utilizat in cazul copiilor fara nicio problema, daca este aplicat corespunzator si in conformitate
cu instructiunile.

Utilizare:

Imediat dupa muscatura sau intepatura se aplica un strat generos de gel pe zona afectata. Nu frecati, doar distribuiti usor cantitatea de gel, astfel incat gelul sa intre in piele. Lasati sa actioneze timp de 1 - 2 minute.
Repetati daca este necesar.