albeena laptisor de matca

Prospect KONJAC EXTRACT 120cps ORGANIKA

Pret magazine: 59.94 lei
Pret remediu.ro:
52.12 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

IN CE CAZURI SE RECOMANDA:
- Obezitate
- Diabet zaharat
- Ateroscleroza, Hemoroizi
- Hipertensiune Arteriala
- Probleme de digestie
- Pancreas diverticular
- Adjuvant in cura de slabire prin blocarea asimilarii grasimilor si glucidelor
- Detoxifica Intestinele

Extras din radacina de Amorphophalus, standardizat la 75% Glucomannan, contribuie la blocarea asimilarii grasimilor, normalizarea zaharului in sânge, reducerea stresului asupra pancreasului si descurajarea anormalitatilor care conduc la  cresterea nivelului zaharului in sânge (hiperglicemia). Glucomannan conduce de asemenea la  reducerea colesterolului si ajuta la regularizarea scaunului si detoxificarea colonului.
Konjac este un ingredient larg folosit in diferite formulatii pentru "Cura de Slabire"
Glucomannan absoarbe substantele toxice produse in timpul digestiei si a excretiei. Se ataseaza de materialele toxice si le elimina inainte ca acestea sa ajunga in sânge.
Glucomannan actioneaza ca un agent de control al greutatii corporale (previne ingrasarea) intru-cit odata ingerat cu un pahar mare de apa inainte de masa el isi mareste volumul de peste 50 de ori, absorbind grasimile din traseul digestiv care devin astfel nedigerabile si sunt eliminate ulterior prin fecale (De aceea il veti gasi si in Protocolul SLIMEX).

COMPOZITIE:

Extras din radacina de Konjac.................450 mg
Standardizat la 75% Glucomannan ADMINISTRARE:  1-2 capsule cu 30 minute inainte de mesele principale impreuna cu cel putin un pahar mare de apa



27.51 lei
IN STOC


14.15 lei
LA COMANDA


10.48 lei
INDISPONIBIL


10.48 lei
INDISPONIBIL


10.48 lei
INDISPONIBIL