albeena laptisor de matca

Prospect LADY 4 12 cps PHARCO PHARMACEUTICALS

Compozitie:

Fiecare capsula contine: Laptisor de matca natural 200 mg, Evening primrose oil 250 mg, Extract de damiana 100 mg, Extract de ginseng 50 mg.

Laptisorul de matca este folosit de secole datorita compozitiei sale bogata in aminoacizi, antioxidanti, minerale si oligoelemente. Principalele efecte ale sale sunt intarirea sistemului imunitar, incetinirea proceselor de imbatranire, ameliorarea tulburarilor de dinamica sexuala precum si ameliorarea tulburarilor ce apar la menopauza.

Uleiul de Evening primrose (Luminita de seara) prin continutul sau in acizi grasi esentiali, reduce semnificativ tulburarile ce apar inainte de menstruatie sau la menopauza. De asemenea, mentine elasticitatea pielii si previne aparitia ridurilor.

Extractul de damiana, planta subtropicala cu efect afrodisiac, actioneaza direct pe anxietatea si depresia de origine sexuala, crescand apetitul sexual.

Extractul de ginseng, una dintre cele mai populare plante cu utilizare medicala, prin continutul sau in ginsenozide, mareste capacitatea de adaptare la stresul fizic si emotional si inlatura rapid oboseala musculara.

Indicatii:


Avand toata aceasta compozitie naturala, Lady 4 este benefic in tulburarile ce apar inainte de menstruatie sau in perioada pre- si post- menopauza; pentru mentinerea elasticitatii tenului si prevenirea aparitiei ridurilor; pentru cresterea apetitului sexual.