albeena laptisor de matca

Prospect MAGNOSUN 60 cps SUN MEDIC

Beneficii clinice:

Magneziul este cel mai bun mineral antistres. Imbunatateste functionarea miocardului si scade riscul aparitiei aritmiilor, hipertensiunii arteriale si a infarctului miocardic. Ajuta la absorbtia altor minerale (potasiu, fosfor, calciu, sodiu). Mentine un echilibru al mineralelor din oase (50% din Magneziul din organism se afla in oase), prevenind osteoporoza si consecintele acesteia (fracturi, tasari vertebrale). Inlatura starile de oboseala fizica si mentala. Imbunatateste memoria si creste randamentul intelectual.  Trateaza insomniile rebele. Este eficient in remiterea rapida a atacurilor migrenoase. Imbunatateste functiile sisitemului imunitar. Mentine tonicitatea si troficitatea vasculara. Impiedica formarea depozitelor de calciu in tesuturile moi (rinichi, artere ). Scade intensitatea colicilor abdominale si renale

Formula unica de Magneziu, sub forma de tablete cu eliberare intarziata la nivel enteric, avand cea mai mare concentratie de Magneziu pe tableta (64 mg), ceea ce duce la cresterea biodisponibilitatii si complianta maxima la tratament.

Compozitie:

Clorura de magneziu hexahidrat 535 mg (echivalent cu 64 mg Magneziu) MAGNOSUN este singura forma de Magneziu din Romania, cu eliberare intarziata la nivel enteric (intestinal), ceea ce are doua mari avantaje: sunt evitate potentialele reactii adverse gastrice de tip greata, voma, iritatie sau durere gastrica, pe care eliberarea Magneziului la nivelul stomacului le poate determina si, in plus, eliberarea Magneziului in intestin, exact acolo unde acesta se si absoarbe, ii confera acestuia absorbtie si deci eficienta maxima.

MAGNOSUN contine cea mai mare cantitate de Magneziu pe fiecare tableta, dintre toate preparatele cu Magneziu din Romania, fapt care il face mai usor de administrat, reducand numarul dozelor care trebuiesc administrate zilnic (2 tablete/zi)

Actiune:

Magneziul joaca un rol esential in sute de reactii biochimice din organism. El contribuie la intretinerea functiilor musculare si nervoase, stabilizeaza ritmul cardiac, mentine tonicitatea vasculara, combate stresul si oboseala si fortifiaza scheletul Peste 50% din populatie sufera de un deficit de magneziu din cauza unei alimentatii dezechilibrate, consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, a tulburarilor digestive (diaree, steatoree, enterita), hipocalcemiei sau hipopotasemiei cronice, medicamentelor diuretice, unor antibiotice, a diabetului zaharat necontrolat sau chiar datorita varstei (persoanele varstnice). Acest deficit este de cele mai multe ori nediagnosticat deoarece carenta de magneziu poate sa aiba o simptomatologie redusa sau se poate manifesta oarecum nespecific, prin crampe musculare, parestezii (senzatia de amortire sau furnicaturi in maini sau picioare), tremuraturi, aritmii, nervozitate, oboseala, insomnii, migrene, spasm bronsic cu senzatia de lipsa de aer, constrictie vasculara (inclusiv coronariana si cerebrala). Deficitul de Magneziu necorectat o perioada indelungata de timp duce la accelerarea proceselor de imbatranire a celulelor din corpul uman, fapt care antreneaza cresterea riscului de aparitie a bolilor asociate cu inaintarea in varsta (maladii cardiovasculare, hipertensiune, diabet, osteoporoza, tulburari neurologice si psihice, anumite forme de cancer)

Doze si mod de administrare:

2 tablete MAGNOSUN pe zi, separate in 2 doze (dimineata si seara), timp de 30 de zile. In caz de deficit major de Magneziu doza poate fi crescuta pana la 6 tablete MAGNOSUN pe zi.


55.74 lei 59.94
-7%

IN STOC