albeena laptisor de matca

Prospect MATRXSAN 5HTP SLABIRE 60 cps HYPERICUM

Compozitie:

5-hidroxitriptofan (5-HTP - Extract de Griffonia simplicifolia) - 102 mg,

Extract din frunze de Ceai- verde (Camellia sinensis) - 68 mg,

Acetil-L-Carnitina - 68 mg,

Bromelaina (Extract de Ananas - Ananas comosus) - 102 mg.

 Proprietati:

Datorită compoziţiei complexe şi bine alese, produsul 5-HTP Slăbire asigură o slăbire sănătoasă, progresivă, eficientă şi de durată. Acesta reduce imediat pofta de mâncare (în special pofta de dulciuri), este antioxidant, tonic, hipolipemiant, stimulează arderea grăsimilor pentru a produce energie, asigură digestia corectă a alimentelor şi transformarea lor în nutrienţii şi energia necesare organismului, este diuretic şi anticelulitic.

Iată rolul componentelor:

- 5-hidroxitriptofan- ul (5-HTP) este precursorul direct al serotoninei, supranumită şi neurotransmiţătorul encefalic al “fericirii”, care joacă un rol foarte important în senzaţia de poftă de mâncare. Suplimentarea dietei noastre cu 5-HTP produce o reducere imediată a poftei de mâncare şi în special a poftei de dulciuri. 5-HTP are şi proprietăţi calmante, antidepresive şi asigură un somn liniştit.

- extractul de Ceai verde are proprietăţi antioxidante, de neutralizare a radicalilor liberi şi de protecţie a celulelor organismului de acţiunea nocivă a acestora, dar şi proprietăţi tonice, diuretice, de reglare a metabolismului lipidelor, hipolipemiante. Conţinutul în theina are efect benefic asupra sistemului nervos care este suprasolicitat în cura de slăbire, reducând stările de oboseală. Are capacitatea de a dizolva grăsimile, iar prin conţinutul de acid tanic stopează absorbţia acizilor graşi şi a colesterolului.

- Acetil-L-Carnitina este unul dintre elementele esenţiale ale metabolismului energetic. Aceasta facilitează scăderea în greutate prin stimularea arderii grăsimilor pentru a produce energie, ea asigură transportul grăsimilor în mitocondrii unde sunt arse. Acest efect are loc mai intens dacă este insoţit de activitate fizică susţinută. Acetil-L-Carnitina are şi un efect benefic la nivelul utilizării oxigenului în muşchi, reducând acumularea acidului lactic în aceştia.

- Bromelaina este una dintre enzimele vegetale care asigură digestia alimentelor şi transformarea lor în nutrienţii şi energia necesară organismului, menţinând tractul digestiv în stare optimă de funcţionare. Are şi proprietăţi diuretice, anticelulitice, inhibând depunerea de grăsimi în organism.
 
Utilizare:

Adulţi: doza medie recomandată este de 2 capsule 5 – HTP SLABIRE pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de masă. Doza maxima este de 3 capsule pe zi, câte una înaintea fiecărei dintre cele 3 mese principale ale zilei. Se vor face 3 cure repetate de câte 45 de zile cu pauze de o săptămână între cure.

 Contraindicaţii: nu se administrează femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

 Recomandari:

Adjuvant în: cura de slăbire, obezitate, pofta de mâncare exagerată

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!